דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת שמרים במילוי קקאו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת שמרים במילוי קקאו

רולדת שמרים במילוי קקאו

(1)
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
פינוק בחזקת שלוש: רולדות שמרים רכות במילוי בטעמי שוקולד וקינמון

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2 
ביצה
4  כפות
סוכר לבן
200  גרם
חמאה
250  מיליליטר
חלב
0.5  כפית
מלח
100  גרם
חמאה
6  כפות
שמן קנולה
250  גרם
סוכר לבן
6  כפות
קקאו
2  שקיות
סוכר וניל
1  כפית
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: ממיסים חמאה ומצננים. שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כ- 10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת. מפזרים על הבצק קורט מלח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ- 60 דקות במקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת המלית: ממיסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים שמן, קקאו, קינמון, סוכר וניל וסוכר. מערבבים היטב. מסירים מהאש ומצננים בצד.
  • שלב 5

    0 דקות
    הרכבת הרולדות: מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים שליש מהמלית על המלבן (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית).
  • שלב 6

    0 דקות
    מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים. כורכים את שני החצאים אחד בשני עד שנוצרת רולדה אחת ומהדקים בקצוות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים מיד לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות. הרולדות מוכנות כשצבען שחום.
רולדת שמרים במילוי קקאו

שלב 1 מתוך 7

הכנת הבצק: ממיסים חמאה ומצננים. שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר. מעבדים עם וו לישה כ- 10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.

רולדת שמרים במילוי קקאו

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת. מפזרים על הבצק קורט מלח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה.

רולדת שמרים במילוי קקאו

שלב 3 מתוך 7

מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים להתפחה כ- 60 דקות במקרר.

רולדת שמרים במילוי קקאו

שלב 4 מתוך 7

הכנת המלית: ממיסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים שמן, קקאו, קינמון, סוכר וניל וסוכר. מערבבים היטב. מסירים מהאש ומצננים בצד.

רולדת שמרים במילוי קקאו

שלב 5 מתוך 7

הרכבת הרולדות: מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק. מורחים שליש מהמלית על המלבן (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית).

רולדת שמרים במילוי קקאו

שלב 6 מתוך 7

מגלגלים לגליל וחוצים אותו לשני חלקים. כורכים את שני החצאים אחד בשני עד שנוצרת רולדה אחת ומהדקים בקצוות.

רולדת שמרים במילוי קקאו

שלב 7 מתוך 7

מניחים מיד לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות. הרולדות מוכנות כשצבען שחום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים