דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת שמרים עם בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת שמרים עם בשר

רולדת שמרים עם בשר

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תמי כהן
מאפה ממולא בבשר טחון שתמיד כיף לאכול

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כף
מלח
0.5  כפית
סוכר לבן
4  כפות
שמן זית
1.25  כוסות
מים חמימים
300  גרם
בשר בקר טחון
2 
גזר
1 
זוקיני
1 
בצל
2 
פלפל אדום
4  שיני
שום לקצוץ דק
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.25  חבילה
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כפית
אורגנו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לעבד את מצרכי הבצק לבצק רך וגמיש- ביד או במיקסר. בשני המקרים מדובר ב-5 עד 10 דקות לישה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להכנת המלית: לטגן את הבצל בשמן זית עד שהוא משנה את צבעו לשקוף. להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דק'.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את הירקות ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות עד שהם מתרככים.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לערבב תוך כדי שמפוררים את הבשר עם כף העץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף את העגבניות ואת התבלינים, לערבב היטב ולכבות את האש. להעביר לקערה ולהניח בצד להתקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    לרדד כ- 2/3 מהבצק למלבן בעובי של כ-0.5 ס"מ.
  • שלב 7

    0 דקות
    למרוח את המלית המקוררת על הבצק לשכבה אחידה ודי דקה, ולהשאיר בצד אחד שוליים של כ-3 ס"מ. לפזר מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • שלב 8

    0 דקות
    לגלגל ולהדק לאורכו של המלבן ולכיוון השולים הריקים.
  • שלב 9

    0 דקות
    לפרוס לפרוסות עבות של כ-2 ס"מ ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן.
  • שלב 10

    0 דקות
    לכסות ולהניח להתפחה עוד כ- 20 דק'. איך צורך שיכפיל את ניפחו, צריך לראות שהחל תהליך ההתפחה. כלומר שהבצק מתחיל להיות תפוח.
  • שלב 11

    0 דקות
    לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות 25 דקות.
רולדת שמרים עם בשר

שלב 1 מתוך 11

לעבד את מצרכי הבצק לבצק רך וגמיש- ביד או במיקסר. בשני המקרים מדובר ב-5 עד 10 דקות לישה.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 2 מתוך 11

להכנת המלית: לטגן את הבצל בשמן זית עד שהוא משנה את צבעו לשקוף. להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דק'.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 3 מתוך 11

להוסיף את הירקות ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות עד שהם מתרככים.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 4 מתוך 11

להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לערבב תוך כדי שמפוררים את הבשר עם כף העץ.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 5 מתוך 11

להוסיף את העגבניות ואת התבלינים, לערבב היטב ולכבות את האש. להעביר לקערה ולהניח בצד להתקרר.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 6 מתוך 11

לרדד כ- 2/3 מהבצק למלבן בעובי של כ-0.5 ס"מ.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 7 מתוך 11

למרוח את המלית המקוררת על הבצק לשכבה אחידה ודי דקה, ולהשאיר בצד אחד שוליים של כ-3 ס"מ. לפזר מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 8 מתוך 11

לגלגל ולהדק לאורכו של המלבן ולכיוון השולים הריקים.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 9 מתוך 11

לפרוס לפרוסות עבות של כ-2 ס"מ ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 10 מתוך 11

לכסות ולהניח להתפחה עוד כ- 20 דק'. איך צורך שיכפיל את ניפחו, צריך לראות שהחל תהליך ההתפחה. כלומר שהבצק מתחיל להיות תפוח.

רולדת שמרים עם בשר

שלב 11 מתוך 11

לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות 25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים