דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת תאנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת תאנים

רולדת תאנים

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
מאפה רולדה מקורי ומרענן עם תאנים, לאירוח או כמנה אחרונה אחרי ארוחה חגיגית.

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כוס
מים
50  גרם
חמאה
1 
ביצה
1  כפית
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
200  גרם
תאנה מיובשות חתוכות
100  גרם
ריבת משמש
0.25  כוס
חלב
1 
ביצה להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-120 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מערבבים את חומרי המלית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את הבצק, מקמחים וחוצים אותו לשני חלקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    כל חלק פורסים וממלאים חצי מכמות המלית, ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים את הרולדות על נייר אפייה בתבנית, ומברישים בביצה טרופה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים ל-30 דקות.
רולדת תאנים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-120 דקות.

רולדת תאנים

שלב 2 מתוך 6

בינתיים מערבבים את חומרי המלית.

רולדת תאנים

שלב 3 מתוך 6

מוציאים את הבצק, מקמחים וחוצים אותו לשני חלקים.

רולדת תאנים

שלב 4 מתוך 6

כל חלק פורסים וממלאים חצי מכמות המלית, ומגלגלים לרולדה.

רולדת תאנים

שלב 5 מתוך 6

מסדרים את הרולדות על נייר אפייה בתבנית, ומברישים בביצה טרופה.

רולדת תאנים

שלב 6 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים ל-30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • עוגות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים