המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את גריסי הפנינה וכוס מים בסיר (עדיף רחב) ומרתיחים. מערבבים מדי פעם.
מאדים את המים כמעט קליל ומוסיפים את הכוס השנייה.
חוזרים על התהליך גם עם הכוס השלישית (מטרת החזרה על התהליך היא לרכך את הגריסים ולגרום להם להוציא עמילן).
מוסיפים את הכוס הרביעית ואת עשבי התיבול ומרתיחים כמעט עד אידוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0