דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רצועות בשר מטוגנות בנוסח סיני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רצועות בשר מטוגנות בנוסח סיני

רצועות בשר מטוגנות בנוסח סיני

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בשר רך ומתובל שנח במרינדה, ובטיגון קל מאוד. עם שלל ירקות ורוטב עשיר.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר בקר טחון חתוך לרצועות דקיקות
1  כפית
סודה לשתייה
1 
חלמון
1 
ביצה
1  כף
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1  כף
ברנדי / קוניאק
2  כפות
מיץ תפוזים
1  כפית
קליפת תפוז
1  כף
קמח תירס (קורנפלור)
1  קורט
פלפל שחור
4 
שמן קנולה
1 
פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
2 
בצל ירוק חתוכים לרצועות
1  כפית
ג'ינג'ר קצוץ דק
2  שיני
שום כתושות
1  כף
קמח תירס (קורנפלור)
1  כף
ברנדי / קוניאק
1  כף
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
3  כפות
מיץ תפוזים
2  כפות
מים
1  כפית
דבש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי המשרה לתערובת אחידה, מוסיפים את רצועות הבשר, מערבבים ומניחים לשעה עד שעתיים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בווק או בסיר גדול, על להבה גבוהה, מקפיצים את הירקות ב-2 כפות שמן כדקה. מוציאים את הירקות לקערה.
  • שלב 3

    4 דקות
    מוסיפים לווק את 2 כפות השמן הנותרות. מטגנים את רצועות הבשר, ערבוב מספר דק', עד שהן משנות את צבען. מנמיכים את הלהבה, מכסים וממשיכים לטגן במשך כ-4 דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בנפרד את כל חומרי הרוטב, יוצקים אותו על הבשר, מוסיפים את הירקות שטוגנו קודם, ומערבבים. מגביהים שוב את הלהבה ומבשלים עד רתיחה ערבוב כדקה נוספת.
רצועות בשר מטוגנות בנוסח סיני

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את כל חומרי המשרה לתערובת אחידה, מוסיפים את רצועות הבשר, מערבבים ומניחים לשעה עד שעתיים.

רצועות בשר מטוגנות בנוסח סיני

שלב 2 מתוך 4

בווק או בסיר גדול, על להבה גבוהה, מקפיצים את הירקות ב-2 כפות שמן כדקה. מוציאים את הירקות לקערה.

רצועות בשר מטוגנות בנוסח סיני

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים לווק את 2 כפות השמן הנותרות. מטגנים את רצועות הבשר, ערבוב מספר דק', עד שהן משנות את צבען. מנמיכים את הלהבה, מכסים וממשיכים לטגן במשך כ-4 דקות נוספות.

רצועות בשר מטוגנות בנוסח סיני

שלב 4 מתוך 4

מערבבים בנפרד את כל חומרי הרוטב, יוצקים אותו על הבשר, מוסיפים את הירקות שטוגנו קודם, ומערבבים. מגביהים שוב את הלהבה ומבשלים עד רתיחה ערבוב כדקה נוספת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים