דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רצועות חזה עוף אפונה וגזר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רצועות חזה עוף אפונה וגזר

רצועות חזה עוף אפונה וגזר

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירב כהן
חזה עוף עסיסי, אפונה וגזר בתיבול פיקנטי. מבשלים בסיר אחד ומגישים עם אורז לבן, או כרוטב לפסטה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן קנולה
500  גרם
חזה עוף חתוך לרצועות
1 
בצל גדול, חתוך לרצועות
3  שיני
שום כתושות
3 
גזר בינוניים, קלופים וחתוכים לטבעות
1 
עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
0.25  כפית
אריסה או פלפלת אדומה מתוקה
1  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
כורכום
0  לפי הטעם
מלח
1.5  כוסות
אפונה קפואה
3  כוסות
מים
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים מספר דקות עד שהבשר מקבל גוון לבן. מוציאים את הבשר לצלחת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את רצועות הבצל לסיר ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את השום, פרוסות הגזרים, מאדים כ-5 דק' ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות העגבנייה ואת רצועות העוף ומערבבים. מתבלים בהריסה, כמון, כורכום, מלח ופלפל. מערבבים ויוצקים חצי מכמות הנוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה ואת יתר הנוזלים. מכסים ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה, טועמים, מתקנים תיבול וממשיכים לבשל עוד 10 דקות .
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם על מצע של גרגרי אורז לבן מבושל. מעטרים בעלי פטרוזיליה.
רצועות חזה עוף אפונה וגזר

שלב 1 מתוך 6

מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים מספר דקות עד שהבשר מקבל גוון לבן. מוציאים את הבשר לצלחת.

רצועות חזה עוף אפונה וגזר

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את רצועות הבצל לסיר ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את השום, פרוסות הגזרים, מאדים כ-5 דק' ומערבבים היטב.

רצועות חזה עוף אפונה וגזר

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את קוביות העגבנייה ואת רצועות העוף ומערבבים. מתבלים בהריסה, כמון, כורכום, מלח ופלפל. מערבבים ויוצקים חצי מכמות הנוזלים.

רצועות חזה עוף אפונה וגזר

שלב 4 מתוך 6

מכסים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה ואת יתר הנוזלים. מכסים ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית.

רצועות חזה עוף אפונה וגזר

שלב 5 מתוך 6

מנמיכים את הלהבה, טועמים, מתקנים תיבול וממשיכים לבשל עוד 10 דקות .

רצועות חזה עוף אפונה וגזר

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם על מצע של גרגרי אורז לבן מבושל. מעטרים בעלי פטרוזיליה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים