דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו בניחוח אסייתי

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו בניחוח אסייתי

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קצת אסיה בצלחת לארוחת צהריים - מנת עוף פשוט מושלמת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
חזה עוף חתוך לרצועות
2  שיני
שום כתוש
1  סנטימטר
ג'ינג'ר קצוץ דק
2  קורט
צ'ילי גרוס
1  גבעול
בצל ירוק קצוץ דק
1  כוס
עגבנייה חצויות
1 
פנים של חציל קלוף חתוך לקוביות
1 
בצל חתוך לקוביות בינוניות
0.5 
פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות
0.5 
פלפל צהוב חתוך לקוביות בינוניות
2  כוסות
שמן קנולה לטיגון עמוק
1  כוס
קמח לבן
0.5  כוס
אגוז קשיו קלוי
1  גבעול
בצל ירוק חתוך לטבעות דקות
2  כפות
ברנדי / קוניאק
2  כפות
שמן זית
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
ג'ינג'ר מקולף וקצוץ
2  שיני
שום קצוצות
10  כפות
חלב קוקוס
2  כפות
רוטב דגים
2  כפות
סוכר חום
2  כפיות
רוטב הויסין
6  כפות
קארי
2  כפיות
שמן שומשום
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את חומרי המרינדה ומערבבים היטב.
  • שלב 2

    60 דקות
    מוסיפים את רצועות חזה העוף ומשרים אותם במשך כ 60 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את השמן לסיר קטן ומחממים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את השום והג'ינג'ר, ומטגנים על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב למשך זמן קצר מאוד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הקארי האדום,ומערבבים היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את יתרת מצרכי הרוטב, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 7

    10 דקות
    מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מורידים את סיר הרוטב מהכיריים.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים שמן עמוק לסיר, ומחממים לטמפרטורה גבוהה. לצלחת עם קמח, מוסיפים את קוביות החצילים, ומצפים אותם.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכניסים את קוביות החצילים המקומחות לסיר עם השמן החם, ומטגנים אותן עד שהן מזהיבות.
  • שלב 10

    2 דקות
    מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר, ומניחים בקערה עם נייר סופג. מוסיפים לסיר עם השמן את קוביות הבצל והפלפלים ומטגנים במשך כ- 2 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוציאים מהסיר ומניחים בקערה עם החצילים.
  • שלב 12

    0 דקות
    מחממים בווק 3 כפות שמן על להבה גבוהה.
  • שלב 13

    0 דקות
    כשהשמן מתחיל להעלות עשן קל, מוסיפים לווק את רצועות חזה העוף, ומערבבים. לאחר כשתי דקות מוסיפים לווק את החצילים, הבצל, הפלפלים והעגבניות.
  • שלב 14

    0 דקות
    יוצקים את הרוטב, ומרתיחים במשך כחצי דקה, תוך כדי ערבוב.
רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 1 מתוך 14

מוסיפים לקערה את חומרי המרינדה ומערבבים היטב.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 2 מתוך 14

מוסיפים את רצועות חזה העוף ומשרים אותם במשך כ 60 דקות.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 3 מתוך 14

יוצקים את השמן לסיר קטן ומחממים.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 4 מתוך 14

מוסיפים לסיר את השום והג'ינג'ר, ומטגנים על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב למשך זמן קצר מאוד.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 5 מתוך 14

מוסיפים לסיר את הקארי האדום,ומערבבים היטב.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 6 מתוך 14

מוסיפים לסיר את יתרת מצרכי הרוטב, ומביאים לרתיחה.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 7 מתוך 14

מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מורידים את סיר הרוטב מהכיריים.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 8 מתוך 14

יוצקים שמן עמוק לסיר, ומחממים לטמפרטורה גבוהה. לצלחת עם קמח, מוסיפים את קוביות החצילים, ומצפים אותם.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 9 מתוך 14

מכניסים את קוביות החצילים המקומחות לסיר עם השמן החם, ומטגנים אותן עד שהן מזהיבות.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 10 מתוך 14

מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר, ומניחים בקערה עם נייר סופג. מוסיפים לסיר עם השמן את קוביות הבצל והפלפלים ומטגנים במשך כ- 2 דקות.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 11 מתוך 14

מוציאים מהסיר ומניחים בקערה עם החצילים.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 12 מתוך 14

מחממים בווק 3 כפות שמן על להבה גבוהה.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 13 מתוך 14

כשהשמן מתחיל להעלות עשן קל, מוסיפים לווק את רצועות חזה העוף, ומערבבים. לאחר כשתי דקות מוסיפים לווק את החצילים, הבצל, הפלפלים והעגבניות.

רצועות חזה עוף, חצילים, ירקות וקשיו  בניחוח אסייתי

שלב 14 מתוך 14

יוצקים את הרוטב, ומרתיחים במשך כחצי דקה, תוך כדי ערבוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתוש

    50 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים