דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רצועות סינטה מוקפצות עם ירקות בניחוח אסיאתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רצועות סינטה מוקפצות עם ירקות בניחוח אסיאתי

רצועות סינטה מוקפצות עם ירקות בניחוח אסיאתי

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
רצועות סינטה במרינדה עשירה, מוקפצות בווק יחד עם ירקות במגוון צבעים ותיבול אסייתי מאוזן וטעים. מגישים יחד עם אורז לבן

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0  לפי הטעם
נתח סינטה (ניתן להשתמש גם בנתח פילה בקר) חתוכה לרצועות דקות
2  שיני
שום כתוש
1  סנטימטר
ג'ינג'ר קצוץ דק
1  קורט
צ'ילי גרוס טחון
1 
בצל ירוק קצוץ דק
1  כוס
עגבנייה חצויות
1 
פנים של חציל בינוני קלוף חתוך לקוביות
1 
בצל חתוך לקוביות בינוניות
0.5 
פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות
0.5 
פלפל צהוב חתוך לקוביות בינוניות
3  כפות
שמן קנולה לטיגון עמוק
0  לפי הטעם
קמח לבן לקימוח החציל
2  כפות
ברנדי / קוניאק
2  כפות
שמן קנולה
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  קורט
מלח גס
1  קורט
פלפל שחור גרוס
1  כפית
ג'ינג'ר טרי מקולף וקצוץ
2  שיני
שום קצוצות
5  כפות
חלב קוקוס
1  כף
רוטב דגים
1  כף
סוכר חום
1  כפית
רוטב הויסין
3  כפות
קארי
1  כפית
שמן שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    מוסיפים לקערה את חומרי המרינדה (ברנדי, שמן, סויה, מלח ופלפל) ומערבבים היטב. מוסיפים את רצועות הסינטה ומשרים אותם במשך כ-60 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת הרוטב: יוצקים את השמן לסיר קטן ומחממים. מוסיפים לסיר את השום והג'ינג'ר ומטגנים על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב למשך זמן קצר מאוד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הקארי האדום ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר את יתרת מצרכי הרוטב, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    10 דקות
    מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מורידים את סיר הרוטב מהכיריים.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת קוביות החצילים: יוצקים שמן עמוק לסיר ומחממים לטמפרטורה גבוהה. מקמחים היטב את קוביות החצילים ומכניסים בזהירות לסיר עם השמן החם. מטגנים אותן עד להזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר ומניחים בקערה עם נייר סופג.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים לסיר עם השמן את קוביות הבצל והפלפלים ומטגנים במשך כ-2 דק'. מוציאים מהסיר ומניחים בקערה עם החצילים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים בווק שלוש כפות שמן על להבה גבוהה. כשהשמן מתחיל להעלות עשן קל, מוסיפים לווק את רצועות הבשר ומערבבים.
  • שלב 9

    0 דקות
    לאחר כ-2 דק' מוסיפים לווק את החצילים, הבצל, הפלפלים והעגבניות. יוצקים את הרוטב ומרתיחים במשך כחצי דקה, תוך כדי ערבוב.
  • שלב 10

    0 דקות
    מעבירים לכלי הגשה ומפזרים את הבצל הירוק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ לוהט עם רצועות בקר

    מוקפץ לוהט עם רצועות בקר

    15 דקות קל
  • רצועות שניצל טופו על מצע נודלס

    רצועות שניצל טופו על מצע נודלס

    20 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים