המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את חומרי המרינדה לקערית ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים את רצועות בשר הסינטה לקערה. יוצקים את נוזל המרינדה על הבשר, ומשרים את רצועות הסינטה במשך כשעה אחת לפחות.
מוסיפים את חומרי הרוטב לקערית, ומערבבים היטב.
מחממים ווק עם שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את השום, את הפלפל החריף, את קוביות הזוקיני, וכן את קוביות הבצל, ומטגנים במשך כדקה.
מוסיפים לווק את רצועות הסינטה, ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שהבשר משנה צבעו, והופך לאטום.
מוסיפים את קוביות הפלפל הצהוב, האדום והכתום, ומקפיצים במשך כדקה אחת עד שהפלפלים מתרככים מעט. מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
יוצקים לווק ואת הרוטב ומקפיצים במשך כדקה אחת, עד שהרוטב מצטמצם מעט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0