דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

רצועות שניצל מן הצומח מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סבינה ולדמן
הגרסה הצמחונית והמשביעה למוקפץ קל להכנה, מלא בצבעים ירוקים, מרעננים וטעמים כיפיים. מנה ביתית מושלמת!

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
שניצל דק צמחוני
1  זר
ברוקולי
500  גרם
שעועית ירוקה
100  גרם
אגוזי קשיו קלויים
2  כפות
שמן קנולה
2  שיני
שן שום
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
שמן שומשום
1 
פלפל אדום חריף
1 
לימון
2  כפות
שומשום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    12 דקות
    מניחים את השניצלים והקשיו על תבנית עם נייר פרגמנט. צולים עד להזהבה כ-12 דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    במקביל, מרתיחים סיר גדול עם מים, מתבלים ב-2 כפות גדושות של מלח. חולטים את הברוקולי 5 דקות, ומוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרתיחים שוב את המים, חולטים את השעועית 3 דקות, ומסננים. מייבשים היטב את הברוקולי והשעועית על מגבת או נייר.
  • שלב 5

    5 דקות
    במחבת גדולה, או ווק, מחממים את השמן. מוסיפים את הברוקולי והשעועית ומקפיצים כ-5 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את השום, סויה, שמן שומשום, פלפל חריף, מלח ופלפל, ומקפיצים דקה נוספת. מורידים מהאש.
  • שלב 7

    0 דקות
    פורסים את השניצלים לרצועות ברוחב של 2 ס"מ, מוסיפים למחבת יחד עם הלימון וגרידת לימון, ומערבבים יחד. מחלקים לצלחות הגשה, ובוזקים מעל שומשום. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אגרול במילוי אורז ורצועות חזה עוף

    אגרול במילוי אורז ורצועות חזה עוף

    40 דקות מאתגר
  • רצועות מוסר ברוטב אלג'יראי

    רצועות מוסר ברוטב אלג'יראי

    135 דקות בינוני
  • פסטה פנה עם רצועות עוף

    פסטה פנה עם רצועות עוף

    40 דקות בינוני
  • ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

    ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים קלויים

    25 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים