-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
שלב 2
12 דקות
מניחים את השניצלים והקשיו על תבנית עם נייר פרגמנט. צולים עד להזהבה כ-12 דקות.
-
שלב 3
5 דקות
במקביל, מרתיחים סיר גדול עם מים, מתבלים ב-2 כפות גדושות של מלח. חולטים את הברוקולי 5 דקות, ומוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה.
-
שלב 4
0 דקות
מרתיחים שוב את המים, חולטים את השעועית 3 דקות, ומסננים. מייבשים היטב את הברוקולי והשעועית על מגבת או נייר.
-
שלב 5
5 דקות
במחבת גדולה, או ווק, מחממים את השמן. מוסיפים את הברוקולי והשעועית ומקפיצים כ-5 דקות.
-
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את השום, סויה, שמן שומשום, פלפל חריף, מלח ופלפל, ומקפיצים דקה נוספת. מורידים מהאש.
-
שלב 7
0 דקות
פורסים את השניצלים לרצועות ברוחב של 2 ס"מ, מוסיפים למחבת יחד עם הלימון וגרידת לימון, ומערבבים יחד. מחלקים לצלחות הגשה, ובוזקים מעל שומשום.
בתיאבון!
כתוב ביקורת