המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השוקולד ושופכים מחצית ממנו לתבנית מתאימה.
מכניסים למקרר להתקשות.
מכניסים לקערה את השמנת, אבקת הסוכר והקפה ומקציפים לקרם יציב. מזלפים את הקרם לתבנית מעל השוקולד.
טובלים פתיבר באספרסו ומניחים מעל הקרם. לוחצים מעט כדי להטביע את הפתיבר בקרם. שופכים מעל את יתרת השוקולד המומס לכיסוי, מיישרים ומכניסים למקרר להתייצבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0