דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שוק טלה ארומטי ביין פורט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שוק טלה ארומטי ביין פורט

שוק טלה ארומטי ביין פורט

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביגאל
תבשיל קדרה בבישול אטי עם ירקות שורש ועשבי תיבול. אחרי הבישול הבשר נפרד מהעצם, רך ועסיסי. מגישים בצלחת ענקית למרכז השולחן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  קילוגרם
שוקי טלה נקיות משומן
3  כפות
שמן קנולה
2  גבעולים
סלרי קצוץ לקוביות
2 
גזרים חתוכים לקוביות
1 
בצל גדול קצוץ
1.5  כוסות
יין אדום
1  כוס
יין אדום
2  כוסות
ציר ירקות
2  כוסות
ציר בקר
5  שיני
שום
1 
עגבניות שרי מרוסקות
1  ענף
רוזמרין
4  גבעולים
תימין
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את שוקי הטלה משאריות השומן ובוזקים עליהם מלח ופלפל.
  • שלב 2

    5 דקות
    מחממים סיר עם שלוש כפות שמן זית, וצולים את השוקיים עד השחמה, כ- 5 דקות מכל צד. מוציאים את השוקיים הצידה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים למחבת את קוביות הבצל, הגזר והסלרי ואת שיני השום. מאדים כ- 10 דקות עד שהירקות מתרככים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את היין האדום ואת יין הפורט ומצמצמים עד מחצית הכמות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ציר הבקר והעוף, הטימין והרוזמרין ומוסיפים חזרה פנימה את שוקי הטלה.
  • שלב 6

    120 דקות
    מביאים לרתיחה, מורידים מהאש, מכסים ומכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 120 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    אחרי שעתיים, מוציאים את הסיר מהתנור ומוציאים את שוקי הטלה מתוך הנוזלים. מסננים את הרוטב מהירקות ומוזגים אותו על הבשר ועל התוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • נקניק שוקולד כמו של פעם

    נקניק שוקולד כמו של פעם

    15 דקות קל
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים