חורצים בסכין חדה, מספר חריצים בבשר השוק, ומחדירים פנימה את פרוסות השום.
שלב 3
0 דקות
מערבבים יחד את המלח, פלפל ורוזמרין, משפשפים בתערובת את הבשר, מכניסים גם בחריצים, משהים כשעתיים.
שלב 4
0 דקות
מכניסים את הבשר לתבנית אפייה, מחזירים מד-חום בחלק העבה של הבשר, רחוק מהעצם. מכניסים את התבנית לשלב העליון של התנור, ואופים עד אשר החום במד-חום יגיע ל-75 מעלות, הבשר יהיה ורוד מבפנים ושחום מבחוץ.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הבשר ועוטפים בנייר אלומיניום.
שלב 6
0 דקות
לאחר כרבע שעה, מעבירים את הרוטב שהצטבר בתבנית האפייה לכלי מדידה ומוסיפים מים לכמות של 2 כוסות.
שלב 7
0 דקות
בוללים את הקמח במעט מים. יוצקים לסיר את הרוטב, ומוסיפים את בלילת הקמח תוך כדי בחישה, ומביאים לרתיחה. מבשלים כחמש דקות. מסירים מהלהבה מתבלים במלח, פלפל, בעשבי תיבול ובסויה.
שלב 8
0 דקות
טועמים ומשפרים את הטעם. שומרים את הרוטב חם.
שלב 9
0 דקות
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך, פורסים ומגישים עם הרוטב.
שלב 10
0 דקות
מגישים עם חצאי תפוחי אדמה מבושלים חלקית ואפויים או מטוגנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0