דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שורבה חורפית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שורבה חורפית

שורבה חורפית

(1)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: דליה בוקשיש
מרק מצוין לחורף, חריף וחם, סמיך עם פתיתים לתוספת ענין וטעם. להגיש עם מיץ לימון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
עגבנייה חלוטות
1 
פלפל אדום חריף נקי מגרעינים
5  שיני
שום
10  עלים
בזיליקום
1  כפית
אריסה לא חובה
1  קורט
בהרט
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
פלפל
1  כפית
כמון טחון
1  כפית
מלח
3  כפות
שמן זית
1.5  ליטר
מים
1  חבילה
פתיתים אפויים עם בצל
1 
לימון סחוט, להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במעבד מזון לטחון היטב עגבניות, פלפל חריף, שום ובזיליקום.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את התערובת הטחונה. להוסיף את התבלינים ולבשל עד להסמכת הרוטב וצמצום הנוזלים.
  • שלב 3

    0 דקות
    כחצי שעה לפני הגשת המנה, להוסיף לרוטב את המים, להרתיח ולהוסיף את הפתיתים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבשל כ-15 דקות (עד לריכוך הפתיתים) במידת הצורך להוסיף מים רותחים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לטעום, לתקן תיבול ולהגיש מיד, לצד מיץ לימון שכל אחד מוסיף לעצמו.
שורבה חורפית

שלב 1 מתוך 5

במעבד מזון לטחון היטב עגבניות, פלפל חריף, שום ובזיליקום.

שורבה חורפית

שלב 2 מתוך 5

לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את התערובת הטחונה. להוסיף את התבלינים ולבשל עד להסמכת הרוטב וצמצום הנוזלים.

שורבה חורפית

שלב 3 מתוך 5

כחצי שעה לפני הגשת המנה, להוסיף לרוטב את המים, להרתיח ולהוסיף את הפתיתים.

שורבה חורפית

שלב 4 מתוך 5

לבשל כ-15 דקות (עד לריכוך הפתיתים) במידת הצורך להוסיף מים רותחים.

שורבה חורפית

שלב 5 מתוך 5

לטעום, לתקן תיבול ולהגיש מיד, לצד מיץ לימון שכל אחד מוסיף לעצמו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק שורבה מהמטבח הכורדי

    מרק שורבה מהמטבח הכורדי

    50 דקות בינוני
  • מרק שורבה מקרונה

    מרק שורבה מקרונה

    30 דקות קל
  • שורבה טריפוליטאית

    שורבה טריפוליטאית

    40 דקות בינוני
  • שורבה מרק עגבניות

    שורבה מרק עגבניות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים