דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שורבה טריפוליטאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שורבה טריפוליטאית

שורבה טריפוליטאית

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבה שירין
מרק עם אטריות וירקות בטעם עגבניות. חריף וכיף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  ראש
שום
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  חבילה
רסק עגבניות
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות
3  נתחי
כרובית מפורקים לפרחים קטנים
1  שקית
נודלס אטריות ביצים שטוח או שבלולים קטנים
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את השמן בסיר גדול למרק. כותשים את השום פנימה ומטגנים ממש 2-3 שניות. צריך לשים לב שהשום לא ישחיר, כי אז הוא יהיה מר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים מעט מים, על מנת להפסיק את טיגון השום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים כף פפריקה מתוקה וחריפה לפי רמת החריפות הרצויה. מטגנים קלות ומוסיפים את הרסק, וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק עוף ומוסיפים מים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים את המרק עד שתפוחי האדמה רכים. טועמים -אולי צריך להמליח עוד (אפשר עם מרק עוף ואפשר עם מלח בזהירות).
  • שלב 6

    0 דקות
    לבסוף, מוסיפים את הכרובית עם האטריות, לשים לב אולי צריך להוסיף עוד מים. בתיאבון!
שורבה טריפוליטאית

שלב 1 מתוך 6

שמים את השמן בסיר גדול למרק. כותשים את השום פנימה ומטגנים ממש 2-3 שניות. צריך לשים לב שהשום לא ישחיר, כי אז הוא יהיה מר.

שורבה טריפוליטאית

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים מעט מים, על מנת להפסיק את טיגון השום.

שורבה טריפוליטאית

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים כף פפריקה מתוקה וחריפה לפי רמת החריפות הרצויה. מטגנים קלות ומוסיפים את הרסק, וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.

שורבה טריפוליטאית

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק עוף ומוסיפים מים.

שורבה טריפוליטאית

שלב 5 מתוך 6

מבשלים את המרק עד שתפוחי האדמה רכים. טועמים -אולי צריך להמליח עוד (אפשר עם מרק עוף ואפשר עם מלח בזהירות).

שורבה טריפוליטאית

שלב 6 מתוך 6

לבסוף, מוסיפים את הכרובית עם האטריות, לשים לב אולי צריך להוסיף עוד מים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק שורבה מהמטבח הכורדי

    מרק שורבה מהמטבח הכורדי

    50 דקות בינוני
  • שורבה חורפית

    שורבה חורפית

    45 דקות קל
  • מרק שורבה מקרונה

    מרק שורבה מקרונה

    30 דקות קל
  • שורבה מרק עגבניות

    שורבה מרק עגבניות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים