המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים ומשטחים את בצק העלים. חותכים לשניים לאורך.
טורפים את הביצים עם כף מים.
מורחים את הבצק ברוטב עגבניות ופלפלים פיקנטי של PERFECTO ומגלגלים לרולדה, על התפר מורחים מעט חלמון ביצה.
מניחים במקפיא לשעה.
פורסים שבלולים בעובי 1 סנטימטר ומסדרים על נייר אפייה.
מברישים בביצה טרופה.
מחממים תנור לחום 180° ואופים 12 דקות בערך, עד שהבצק שחום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0