דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שושני גבינה מלוחים לשבועות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שושני גבינה מלוחים לשבועות

שושני גבינה מלוחים לשבועות

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מי אמר ששושני שמרים חייבים להיות מתוקים? אפשר גם למלא אותם בתערובת גבינות עשירה, לגוון עם קצח ושומשום ולהגיש בכל ארוחה חלבית

רכיבים

מנות 18

המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
מלח
0.5  כוס
שמן זית
2 
ביצה
2  כפות
קצח לא חובה
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
250  גרם
גבינה לבנה 5% למריחה
1 
חלבון ביצה
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
100  גרם
אגוזי מלך קצוצים גס
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
1 
חלמון טרוף עם 2 כפות מים, להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים למשטח מקומח ולשים 3 דקות. מגלגלים לכדור.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים לקערה עם שתי כפות שמן, מגלגלים בשמן, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי המילוי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוצאים את הבצק שתפח למשטח עבודה מקומח ומרדדים למלבן של בצק בעובי 2-3 מ"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את המלבן בתערובת המילוי ומגלגלים לרולדה הדוקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    בעזרת סכין גדולה וחדה פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 3 ס"מ. מניחים אותן עם החתך כלפי מעלה ובצפיפות בתבנית עגולה ומשומנת.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מברישים את השושנים בחלמון ואופים כ-50 דקות עד להזהבה.
שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 1 מתוך 9

שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 2 מתוך 9

מוציאים למשטח מקומח ולשים 3 דקות. מגלגלים לכדור.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 3 מתוך 9

מעבירים לקערה עם שתי כפות שמן, מגלגלים בשמן, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 4 מתוך 9

מערבבים את כל חומרי המילוי.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 5 מתוך 9

מוצאים את הבצק שתפח למשטח עבודה מקומח ומרדדים למלבן של בצק בעובי 2-3 מ"מ.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 6 מתוך 9

מורחים את המלבן בתערובת המילוי ומגלגלים לרולדה הדוקה.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 7 מתוך 9

בעזרת סכין גדולה וחדה פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 3 ס"מ. מניחים אותן עם החתך כלפי מעלה ובצפיפות בתבנית עגולה ומשומנת.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 8 מתוך 9

מחממים תנור ל-180 מעלות.

שושני גבינה מלוחים לשבועות

שלב 9 מתוך 9

מברישים את השושנים בחלמון ואופים כ-50 דקות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שושני קינמון

    שושני קינמון

    40 דקות קל
  • שושניקה של פרג

    שושניקה של פרג

    120 דקות בינוני
  • עוגת שושני פרג

    עוגת שושני פרג

    200 דקות בינוני
  • עוגת שמרים שושנים במלית גבינות

    עוגת שמרים שושנים במלית גבינות

    85 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים