שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

שיפודי פרגיות ברוטב להכנה על האש

תאריך פרסום: 22/10/2014
דרוג הגולשים:
שיפודי פרגיות ברוטב להכנה על האש

מצרכים

הפרגיות הן להיט המנגל ובצדק — הצלייה על האש מוציאה את המיטב מטעמם ומרקמם העסיסי של הנתחים, במיוחד אם הם מבלים לפני הצלייה במרינדה משובחת.

8-6 שיפודים
1/2 ק"ג נתחי פרגיות חתוכים לקוביות בגודל 4 ס"מ

למרינדה:
2/3 כוס (10 כפות) רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'> של אסם
1 כף שום כתוש
2 כפיות כמון טחון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את כל החומרים למעט הפרגיות לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את קוביות הפרגיות, מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים (לא חובה השהייה במקרר).
2. מחממים גריל פחמים.
3. משפדים את הפרגיות על שיפודי מתכת או עץ וצולים על הגריל מכל הכיוונים עד שהפרגיות מוכנות.
4. מומלץ להגיש על לאפה עם כוסברה טרייה, עגבניות ובצל.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים