בתבנית מרופדת בנייר אפייה שופכים את הפתיתים המבושלים (אם מדובר בשאריות פתיתים שנדבקו, ניתן לשטוף במסננת ולהפריד עם הידיים).
שלב 2
10 דקות
מגרדים מעל חמאה בפומפייה, מפזרים 3 כפות סוכר וקינמון (אין צורך כרגע לערבב), מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו, כעבור 10 דקות מוציאים ומערבבים את הפתיתים כך שהחמאה, סוכר והקינמון יעטפו את כל הפתיתים.
שלב 3
30 דקות
חוזרים על הפעולה שוב אחרי 10 דקות, עד שהפתיתים זהובים וקריספיים, כעבור חצי שעה יש להקפיד לערבב היטב ולהיות על זה שלא ישרפו.
שלב 4
5 דקות
להכנת הקרם:
מקציפים את כל המצרכים יחד, פרט לגבינה הלבנה, כשהקצפת מתייצבת עוצרים, מוסיפים גבינה לבנה ומקציפים מעט לאיחוד, מעבירים לשקית זילוף.
הערות 0