-
שלב 1
0 דקות
הכי טוב להכין את כל המרכיבים על מחבת עבה וגדולה, כל אחד בתורו, ואז להעביר לסיר לבישול קדירה. אין חשיבות לסדר המוצרים במחבת.
-
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הבצל והכרישה, וכשמשחים מוסיפים את השום לעוד כמה שניות, וזורקים לסיר הקדירה. עדיף לטגן בשמן קנולה ולא בשמן זית, כי הטעם טוב יותר.
-
שלב 3
0 דקות
אוטמים את הבשר על המחבת מכל הצדדים. בעיקר כדי לתת גוון צרוב. לאחר מכן זורקים את הבשר לסיר.
-
שלב 4
0 דקות
חותכים את הפטריות לחצי (הן מאוד מתכווצות בבישול) או לרבעים במקרה של פטריות מאוד גדולות.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים שמן זית למחבת וזורקים פנימה את הפטריות לבישול קצרצר שבסופו - נחשתם נכון - לסיר.
-
שלב 6
0 דקות
מכניסים לסיר שתי כפיות מלח, תבלינים, סילאן, צ'ילי מתוק וחרדל (בשלב הזה פשוט תשימו מה שאתם אוהבים ויכול להתאים לקדירה).
-
שלב 7
0 דקות
שופכים בקבוק יין אדום לסיר ומביאים לרתיחה.
-
שלב 8
0 דקות
מבשלים במשך שעתיים וחצי עד שלוש שעות.
-
שלב 9
0 דקות
אם החלטתם להוסיף את הריזוטו, שופכים אותו לסיר בשלב הזה.
-
שלב 10
0 דקות
למי שרוצה קדירה סמיכה יותר - מאוד מאוד מומלץ להוסיף חצי מיכל שמנת מתוקה ביחד עם הריזוטו.
-
שלב 11
0 דקות
מבשלים כחצי שעה עד ארבעים דקות, עד שהריזוטו רך מאוד (חשוב לערבב מידי פעם, ולהוסיף מעט מים במידה והנוזלים קרובים לאידוי והריזוטו עדיין לא רך מספיק)
כתוב ביקורת