דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך

תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך

(2)
בינוני
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
תבשיל בשר ובצל מיוחד בניחוח כורכום

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
שפונדרה חתוך
1  קילוגרם
בשר בקר
7 
בצל מקולפים וחתוכים לרצועות
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כפית
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    90 דקות
    בסיר גדול יש להניח את הבשר, להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כ-90 דקות עד לריכוך.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר נפרד, יש להכניס הבצלים החתוכים, לכסות במכסה ולבשל על גבי להבה נמוכה מאד לאידוי הבצל, עד לריכוך. מדי פעם לערבב ולכסות שוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהבשר התרכך, יש להסיר את הנוזלים שנשארו.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר אידוי הבצל, יש להוסיף מלח וכורכום ולערבב. (אין צורך להוסיף שמן, הבשר שומני דיו).
  • שלב 5

    120 דקות
    להוסיף את הבשר לסיר הבצל, להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולא יותר. להביא לרתיחה, ואז יש להנמיך את הלהבה לנמוכה ביותר, לכסות ולבשל כ-120 דקות עד להסמכה וצבע יפה של התבשיל.
תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך

שלב 1 מתוך 5

בסיר גדול יש להניח את הבשר, להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כ-90 דקות עד לריכוך.

תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך

שלב 2 מתוך 5

בסיר נפרד, יש להכניס הבצלים החתוכים, לכסות במכסה ולבשל על גבי להבה נמוכה מאד לאידוי הבצל, עד לריכוך. מדי פעם לערבב ולכסות שוב.

תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך

שלב 3 מתוך 5

כשהבשר התרכך, יש להסיר את הנוזלים שנשארו.

תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך

שלב 4 מתוך 5

לאחר אידוי הבצל, יש להוסיף מלח וכורכום ולערבב. (אין צורך להוסיף שמן, הבשר שומני דיו).

תבשיל בשר ובצל, בסגנון מרוקאי ארוך

שלב 5 מתוך 5

להוסיף את הבשר לסיר הבצל, להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולא יותר. להביא לרתיחה, ואז יש להנמיך את הלהבה לנמוכה ביותר, לכסות ולבשל כ-120 דקות עד להסמכה וצבע יפה של התבשיל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • פליאו
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים