דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בשר ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בשר ותפוחי אדמה

תבשיל בשר ותפוחי אדמה

(0)
85 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי ישפה
מנה בשרית ותוספת בסיר אחד, השילוב הקלאסי והנפלא של בשר איכותי ותפוחי אדמה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תפוח אדמה
500  גרם
בשר בקר
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1 
בצל
0.33  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מערבבים את תפוחי האדמה עם כל התבלינים ומניחים בצד לחצי שעה לספיגת טעמים (כמה שיותר זמן יותר טוב).
  • שלב 2

    10 דקות
    בסיר עם מעט שמן מטגנים היטב את חתיכות הבשר מכל הכיוונים. *ניתן להמיר את הבשר בשוקי עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל ומערבבים טוב, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה ומכסים עם מים עד לכיסוי מלא.
  • שלב 4

    60 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
תבשיל בשר ותפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את תפוחי האדמה עם כל התבלינים ומניחים בצד לחצי שעה לספיגת טעמים (כמה שיותר זמן יותר טוב).

תבשיל בשר ותפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 4

בסיר עם מעט שמן מטגנים היטב את חתיכות הבשר מכל הכיוונים. *ניתן להמיר את הבשר בשוקי עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

תבשיל בשר ותפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הבצל ומערבבים טוב, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה ומכסים עם מים עד לכיסוי מלא.

תבשיל בשר ותפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 4

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל קישואים

    תבשיל קישואים

    35 דקות קל
  • פסטלה - תבשיל תפוחי אדמה ובשר כבש

    פסטלה - תבשיל תפוחי אדמה ובשר כבש

    100 דקות בינוני
  • תבשיל אורז מלא עם גרגירי חומוס

    תבשיל אורז מלא עם גרגירי חומוס

    60 דקות בינוני
  • תבשיל כבש

    תבשיל כבש

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים