דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בשר ראש עם ארטישוק וסילאן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בשר ראש עם ארטישוק וסילאן

תבשיל בשר ראש עם ארטישוק וסילאן

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שף עידו לוי שביט ממסעדת "מורו" מגיש לכם מנה מיוחדת שכולם ישאלו עליה, תבשיל בשר וארטישוק עם יין אדום וסילאן מתקתק

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
בשר ראש חתוך לקוביות
4 
בצל חתוכים גס
8  שיני
שום חתוכות גס
2  כפות
רסק עגבניות
4 
עגבנייה חתוכות גס
10 
תחתיות ארטישוק (ניתן להשתמש במשומרים), חתוכים לרבעים
400  גרם
סילאן
0.5  כוס
יין אדום
1.5  ליטר
ציר ירקות (אבקת תיבול עוף אסם מומסת במים חמים)
2  כפות
פלפל אדום חריף
1  כף
כמון טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר גדול עם מעט שמן מזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה עדינה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את היין ומצמצמים מעט. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות הטריות, את הסילאן, ושאר התבלינים ומכסים בציר עוף.
  • שלב 3

    120 דקות
    מבשלים כ-120 דקות על אש נמוכה, בשעה האחרונה מכניסים את הארטישוק.
תבשיל בשר ראש עם ארטישוק וסילאן

שלב 1 מתוך 3

בסיר גדול עם מעט שמן מזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה עדינה.

תבשיל בשר ראש עם ארטישוק וסילאן

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים את היין ומצמצמים מעט. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות הטריות, את הסילאן, ושאר התבלינים ומכסים בציר עוף.

תבשיל בשר ראש עם ארטישוק וסילאן

שלב 3 מתוך 3

מבשלים כ-120 דקות על אש נמוכה, בשעה האחרונה מכניסים את הארטישוק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים