המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לסדר את הכול בסיר ומעליהם את הדגים.
לפזר מעט מרק עוף ולשים מים עד גובה הדגים.
לבשל את הדגים, עד שמתאדים המים ונשארים רבע מכמות המים ההתחלתית.
להכין בקערית שמן, פפריקה חריפה או מתוקה, עם רסק עגבניות, מלח ופלפל, לערבב טוב ולשפוך על הדגים.
להמשיך לבשל עד שנשאר מעט רוטב סמיך לדגים. ניתן להמיר את הלימון הכבוש בחצי לימון רגיל קצוץ. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0