דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
תבשיל כבש נהדר וקל להכנה, רק תנו לו להתבשל ולהתבשל. יוצא מעדן.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
שוקי טלה
1  קילוגרם
ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כפית
כורכום
0.33  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
4  שיני
שום שלמות, או לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להניח את נתח הבשר בסיר, לכסות במים ולהביא לרתיחה.
  • שלב 2

    90 דקות
    לבשל כ- 90 דקות עד שהבשר מתרכך.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את הארטישוק הירושלמי ותבלינים. לערבב קלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולהביא לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לבשל 40 דקות נוספות, עד לריכוך והסמכה של הרוטב.
תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

שלב 1 מתוך 5

להניח את נתח הבשר בסיר, לכסות במים ולהביא לרתיחה.

תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

שלב 2 מתוך 5

לבשל כ- 90 דקות עד שהבשר מתרכך.

תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

שלב 3 מתוך 5

להוסיף את הארטישוק הירושלמי ותבלינים. לערבב קלות.

תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

שלב 4 מתוך 5

להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולהביא לרתיחה.

תבשיל כבש וארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

שלב 5 מתוך 5

לבשל 40 דקות נוספות, עד לריכוך והסמכה של הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • פליאו
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים