דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל פול ושום טרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל פול ושום טרי

תבשיל פול ושום טרי

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתאים לאירוח ולנשנוש בריא, או כתוספת לצד המנה העיקרית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
תרמילי פול טרי
1 
גזר
1 
פלפל אדום חריף
1  ראש
שום (עדיף טרי)
0.25  גביע
שמן זית
1  כוס
כרוב ניצנים (אפשר קפוא)
1  כוס
ציר ירקות
1 
לימון שטוף
0  לפי הטעם
מלח
1  כוס
כוסברה קצוצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הפול: נפטרים מהתרמילים. אין צורך לקלוף את הפולים מהקרום החיצוני.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את הגזר, וחותכים לפיסות קטנות. חוצים את הפלפל החריף לאורך ואת ראש השום לרוחב (עם הקליפה).
  • שלב 3

    5 דקות
    מניחים הכל בסיר רחב (השום עם החלק החתוך כלפי מטה). מוסיפים את השמן, ומאדים 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את כרוב הניצנים. חוצים את הלימון וסוחטים לסיר. קוצצים גס את החצאים הסחוטים (כולל הקליפה), ומוסיפים לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את המרק, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    40 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ 40 דקות, עד שהפול רך.
  • שלב 7

    1 דקות
    מוסיפים את הכוסברה (ניתן להמיר בפטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומגישים. בתיאבון!
תבשיל פול ושום טרי

שלב 1 מתוך 7

קולפים את הפול: נפטרים מהתרמילים. אין צורך לקלוף את הפולים מהקרום החיצוני.

תבשיל פול ושום טרי

שלב 2 מתוך 7

קולפים את הגזר, וחותכים לפיסות קטנות. חוצים את הפלפל החריף לאורך ואת ראש השום לרוחב (עם הקליפה).

תבשיל פול ושום טרי

שלב 3 מתוך 7

מניחים הכל בסיר רחב (השום עם החלק החתוך כלפי מטה). מוסיפים את השמן, ומאדים 5 דקות.

תבשיל פול ושום טרי

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את כרוב הניצנים. חוצים את הלימון וסוחטים לסיר. קוצצים גס את החצאים הסחוטים (כולל הקליפה), ומוסיפים לסיר.

תבשיל פול ושום טרי

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את המרק, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.

תבשיל פול ושום טרי

שלב 6 מתוך 7

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ 40 דקות, עד שהפול רך.

תבשיל פול ושום טרי

שלב 7 מתוך 7

מוסיפים את הכוסברה (ניתן להמיר בפטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • תוספות
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים