דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל פתיתים אפויים - מתכון של בני סיידא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל פתיתים אפויים - מתכון של בני סיידא

תבשיל פתיתים אפויים - מתכון של בני סיידא

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל קליל וחמים עם שילוב טעמים מופלא

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פתיתים אפויים קוסקוס
0.5  כוס
שמן קנולה לטיגון
3 
פלפל אדום מצבעים שונים חתוכים לקוביות קטנות
1 
קישוא חתוך לקוביות
1 
בצל קצוץ דק מאוד
5  שיני
שום כתושות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
200  גרם
חזה אווז מעושן פרוס וקצוץ
2 
בצל ירוק קצוצים דק
4  כפות
שמיר קצוץ
4  כפות
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים במחבת גדולה שמן ומוסיפים פלפלים, זוקיני, בצל ושום ומטגנים 10 דק'. מוסיפים פטריות וחזה אווז מעושן ומטגנים 5 דק', בוחשים מדי פעם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים בצל ירוק, שמיר ופטרוזיליה, מתבלים במלח, פלפל ואבקת תיבול. מערבבים, מסירים מהאש, טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה, מוסיפים לסיר את תערובת הירקות מערבבים ומגישים. בתיאבון!
תבשיל פתיתים אפויים - מתכון של בני סיידא

שלב 1 מתוך 3

מחממים במחבת גדולה שמן ומוסיפים פלפלים, זוקיני, בצל ושום ומטגנים 10 דק'. מוסיפים פטריות וחזה אווז מעושן ומטגנים 5 דק', בוחשים מדי פעם.

תבשיל פתיתים אפויים - מתכון של בני סיידא

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים בצל ירוק, שמיר ופטרוזיליה, מתבלים במלח, פלפל ואבקת תיבול. מערבבים, מסירים מהאש, טועמים ומשפרים תיבול.

תבשיל פתיתים אפויים - מתכון של בני סיידא

שלב 3 מתוך 3

מכינים את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה, מוסיפים לסיר את תערובת הירקות מערבבים ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים