דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל של בורגול ועוף עם ירקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל של בורגול ועוף עם ירקות

תבשיל של בורגול ועוף עם ירקות

(1)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
ארוחת צהריים טעימה שכל משפחתי אוהבת - מתכון מנצח

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
שוק עוף (ללא העור)
3 
כרע הודו (ללא העור)
2  כוסות
בורגול שטוף
4 
גזר חתוכים למלבנים דקים
2 
בצל גדולים קצוצים גס
0.25  כוס
שמן קנולה
1.5  כפיות
כורכום
2  כפיות
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר רחב ועמוק שמן, מטגנים את הבצל הקצוץ גס עד להזהבה, מוסיפים את העוף ומטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים גזרים, מלח, כורכום ופלפל שחור, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר חצי שעה מוסיפים את 2 כוסות הבורגול השטוף, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-30 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור עד שהבורגול מתרכך. לאכול חם.
תבשיל של בורגול ועוף עם ירקות

שלב 1 מתוך 3

שמים בסיר רחב ועמוק שמן, מטגנים את הבצל הקצוץ גס עד להזהבה, מוסיפים את העוף ומטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה.

תבשיל של בורגול ועוף עם ירקות

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים גזרים, מלח, כורכום ופלפל שחור, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור.

תבשיל של בורגול ועוף עם ירקות

שלב 3 מתוך 3

לאחר חצי שעה מוסיפים את 2 כוסות הבורגול השטוף, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-30 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור עד שהבורגול מתרכך. לאכול חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים