דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל תירס במחבת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל תירס במחבת

תבשיל תירס במחבת

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לגרגירי תירס מבושלים בתבלינים ויין. נהדר כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל ירוק גדול קצוץ לקוביות
2  שיני
שום קצוצות
0.25  כוס
שמן זית
1 
פלפל ירוק קצוץ דק-דק
1 
פלפל אדום קצוץ לקוביות
0.25  כוס
שמן זית
0.5  כפית
כמון טחון
4 
תירס מארבעה קלחי תירס
0.5  כוס
מרווה
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח (ברור שמאבקה)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הבצל, השום השמן, הפלפלים והכמון במחבת גדולה ומאדים 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את גרגרי התירס, מגבירים להבה ומאדים 10 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים יין, מרק, מלח, פלפל ומרווה. מביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין כ-10 דקות, עד שאין כמעט נוזלים במחבת. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 5

    1 דקות
    מגישים חם כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת. *ניתן לשדרג עם מעט מרווה
תבשיל תירס במחבת

שלב 1 מתוך 5

שמים את הבצל, השום השמן, הפלפלים והכמון במחבת גדולה ומאדים 10 דקות. מערבבים מדי פעם.

תבשיל תירס במחבת

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את גרגרי התירס, מגבירים להבה ומאדים 10 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם.

תבשיל תירס במחבת

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים יין, מרק, מלח, פלפל ומרווה. מביאים לרתיחה.

תבשיל תירס במחבת

שלב 4 מתוך 5

מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין כ-10 דקות, עד שאין כמעט נוזלים במחבת. מערבבים מדי פעם.

תבשיל תירס במחבת

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת. *ניתן לשדרג עם מעט מרווה

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • נבחרת בישולים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים