דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפו"א מוקרמים ברוטב חרדל ופירורי לחם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפו"א מוקרמים ברוטב חרדל ופירורי לחם

תפו"א מוקרמים ברוטב חרדל ופירורי לחם

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית רובין
פירורי הלחם ורוטב החרדל מקפיצים את תפוחי האדמה

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
תפוח אדמה
1  כף
חרדל
2  כפות
מיונז
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  שקית
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    מבשלים את תפו"א חלקית (או 3 דקות במיקרו).
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים לפרוסות עבות (כס"מ-ס"מ וחצי), ומסדרים בתבנית משומנת (אני מעדיפה לרסס בתרסיס שמן כדי שלא יהיה טבול בשמן).
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הרוטב - מערבבים חרדל, מיונז ואבקות מרק יחד, ומדללים במעט מים (לא צריך רוטב סמיך מידי). שופכים מעל התפו"א לכיסוי מושלם ומפזרים מעל הכל פרורית זהב.
  • שלב 4

    60 דקות
    שמים בתנור בחום בינוני+ עד שתפוחי האדמה רכים, כ-60 דקות.
תפו"א מוקרמים ברוטב חרדל ופירורי לחם

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את תפו"א חלקית (או 3 דקות במיקרו).

תפו"א מוקרמים ברוטב חרדל ופירורי לחם

שלב 2 מתוך 4

פורסים לפרוסות עבות (כס"מ-ס"מ וחצי), ומסדרים בתבנית משומנת (אני מעדיפה לרסס בתרסיס שמן כדי שלא יהיה טבול בשמן).

תפו"א מוקרמים ברוטב חרדל ופירורי לחם

שלב 3 מתוך 4

מכינים את הרוטב - מערבבים חרדל, מיונז ואבקות מרק יחד, ומדללים במעט מים (לא צריך רוטב סמיך מידי). שופכים מעל התפו"א לכיסוי מושלם ומפזרים מעל הכל פרורית זהב.

תפו"א מוקרמים ברוטב חרדל ופירורי לחם

שלב 4 מתוך 4

שמים בתנור בחום בינוני+ עד שתפוחי האדמה רכים, כ-60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

    קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

    80 דקות בינוני
  • קניש תפו"א

    קניש תפו"א

    60 דקות בינוני
  • מאפה אישי ממולא תפו"א ותרד

    מאפה אישי ממולא תפו"א ותרד

    40 דקות קל
  • תבשיל טחול ותפו"א

    תבשיל טחול ותפו"א

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים