דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה מעושנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה מעושנים

תפוחי אדמה מעושנים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
תפוחי אדמה פריכים ברוטב עשיר בטעמים, שפשוט מתחסלים בשנייה שהם יוצאים מהתנור

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה קלופים
1  כף
מלח להמלחת מי הבישול
0.25  כוס
רוטב ברביקיו אסם
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
6  שיני
שום כתושות
1  כף
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד שהם מעט רכים אבל לא מבושלים עד הסוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים את תפוחי האדמה מהנוזלים וחותכים לפרוסות די עבות של כמעט 1 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה זה על זה כמו רעפים על גבי תבנית מצופה בנייר אפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערית את רוטב הברבקיו, רוטב הסויה והשום הכתוש עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת מברשת מורחים את כל תפוחי האדמה בתערובת הרטבים. מפזרים את המלח הגס מעל כל תפוחי האדמה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים.
תפוחי אדמה מעושנים

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד שהם מעט רכים אבל לא מבושלים עד הסוף.

תפוחי אדמה מעושנים

שלב 2 מתוך 6

מסננים את תפוחי האדמה מהנוזלים וחותכים לפרוסות די עבות של כמעט 1 ס"מ.

תפוחי אדמה מעושנים

שלב 3 מתוך 6

מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה זה על זה כמו רעפים על גבי תבנית מצופה בנייר אפייה.

תפוחי אדמה מעושנים

שלב 4 מתוך 6

מערבבים בקערית את רוטב הברבקיו, רוטב הסויה והשום הכתוש עד לקבלת תערובת אחידה.

תפוחי אדמה מעושנים

שלב 5 מתוך 6

בעזרת מברשת מורחים את כל תפוחי האדמה בתערובת הרטבים. מפזרים את המלח הגס מעל כל תפוחי האדמה.

תפוחי אדמה מעושנים

שלב 6 מתוך 6

אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים