דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קינוח קרם קוקוס אקזוטי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קינוח קרם קוקוס אקזוטי

קינוח קרם קוקוס אקזוטי

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיון צרור
קינוח אקזוטי, קרמי ומרענן - לשמור לימי הקיץ החמים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  שקית
פתיבר קלאסי
100  גרם
שוקולד לבן שבור לקוביות
50  גרם
קוקוס טחון יבש
0.5 
אננס טרי
1  כפית
מיץ לימון
2  כפות
סוכר חום
2 
פסיפלורה
375  מיליליטר
שמנת מתוקה
150  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
300  גרם
קרם קוקוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה. מוסיפים את הפתי בר והקוקוס, מערבבים ומעבירים למקפיא להתקשות עד ההרכבה (כרבע שעה).
  • שלב 2

    5 דקות
    חותכים את הקוקוס לקוביות קטנות (כ- 1/2 ס"מ) ומעבירים למחבת קטנה. מוסיפים את הלימון, הסוכר והפסיפלורה ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. מצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה, קרם הקוקוס (מומלץ לערבב אותו מעט לפני שמוסיפים) והפודינג למשך כ-10 שניות במהירות איטית ולאחר מכן למשך כשתי דקות במהירות בינונית עד שהפודינג מגיע למרקם של יוגורט.
  • שלב 4

    10 דקות
    בכל כוס שמים 2 כפות מקרם הקוקוס. מוסיפים מעל 2 כפיות מתערובת הפתי בר בשכבה אחידה. מוסיפים כף מהקוקוס המקורמל. חוזרים שוב על שלושת השלבים.
  • שלב 5

    1 דקות
    מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה. ניתן להכין עם נקטרינה או מנגו במקום האננס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
קינוח קרם קוקוס אקזוטי

שלב 1 מתוך 5

ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה. מוסיפים את הפתי בר והקוקוס, מערבבים ומעבירים למקפיא להתקשות עד ההרכבה (כרבע שעה).

קינוח קרם קוקוס אקזוטי

שלב 2 מתוך 5

חותכים את הקוקוס לקוביות קטנות (כ- 1/2 ס"מ) ומעבירים למחבת קטנה. מוסיפים את הלימון, הסוכר והפסיפלורה ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. מצננים.

קינוח קרם קוקוס אקזוטי

שלב 3 מתוך 5

במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה, קרם הקוקוס (מומלץ לערבב אותו מעט לפני שמוסיפים) והפודינג למשך כ-10 שניות במהירות איטית ולאחר מכן למשך כשתי דקות במהירות בינונית עד שהפודינג מגיע למרקם של יוגורט.

קינוח קרם קוקוס אקזוטי

שלב 4 מתוך 5

בכל כוס שמים 2 כפות מקרם הקוקוס. מוסיפים מעל 2 כפיות מתערובת הפתי בר בשכבה אחידה. מוסיפים כף מהקוקוס המקורמל. חוזרים שוב על שלושת השלבים.

קינוח קרם קוקוס אקזוטי

שלב 5 מתוך 5

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה. ניתן להכין עם נקטרינה או מנגו במקום האננס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קינוח שכבות קרם לימון, פירורי עוגיות ותפוחים

    קינוח שכבות קרם לימון, פירורי עוגיות ותפוחים

    60 דקות בינוני
  • קינוח וופל בלגי עם פירות

    קינוח וופל בלגי עם פירות

    20 דקות בינוני
  • קינוח אישי בשכבות לפסח

    קינוח אישי בשכבות לפסח

    90 דקות בינוני
  • קינוח קדאיף

    קינוח קדאיף

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים