להקציף חלבונים + 1 כוס סוכר לקצף לבן ויציב.
להוסיף לקצף את כל יתר החומרים, למעט המים, ולערבב היטב בתנועות קיפול.
יוצקים את כוס המים החמים ומקפלים לתערובת אחידה.
שלב 3
40 דקות
אופים בתנור מחומם כ-30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
שלב 4
0 דקות
שמים בסיר קטן את חומרי הציפוי ומביאים לרתיחה על אש קטנה תוך ערבוב, עד המסה וקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את הציפוי החם על העוגה ומורחים בשכבה אחידה. ממתינים עד שיתקשה ומקררים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0