דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חזה בקר אפוי בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חזה בקר אפוי בתנור

חזה בקר אפוי בתנור

(0)
255 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריאלה וינטר
פרוסות חזה בקר עסיסי וארומטי עם רוטב שמנת צמחית וקארי. מנה מרשימה במינימום השקעה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
חזה בקר
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
6  שיני
שום גדולות חציויות
2  גבעולים
רוזמרין לא חובה
2  כפות
קארי
1  מיכל
שמנת צמחית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

255 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בתבנית גדולה שתי שכבות נייר אלומיניום בגודל שיעטוף את נתח הבשר. מפזרים על הנייר אבקת מרק בצל בנדיבות, כמה חתיכות שום וגבעול רוזמרין. מניחים את נתח הבשר, מפזרים מעליו חתיכות שום, גבעול רוזמרין ואבקת מרק בצל בנדיבות. אין צורך להמליח, אבקת המרק מלוחה מספיק.
  • שלב 2

    0 דקות
    עוטפים את הבשר בנייר אלומיניום בצורת מעטפה, ושוב בנייר השני - מקפידים לעטוף ממש טוב, כך שנוזלי הבישול לא ישפכו החוצה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים במרכז תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 4 שעות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים מעט לצינון, פותחים את נייר הכסף בזהירות (ושומרים על נוזלי הבישול להמשך). פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: מנקזים את נוזלי הבישול שהצטברו בנייר הכסף לסיר קטן, מוציאים את השום והרוזמרין, יוצקים שמנת צמחית לבישול ומוסיפים שתי כפות קארי. מערבבים ומביאים לרתיחה. מגישים כרוטב לצד פרוסות הבשר.
חזה בקר אפוי בתנור

שלב 1 מתוך 5

מניחים בתבנית גדולה שתי שכבות נייר אלומיניום בגודל שיעטוף את נתח הבשר. מפזרים על הנייר אבקת מרק בצל בנדיבות, כמה חתיכות שום וגבעול רוזמרין. מניחים את נתח הבשר, מפזרים מעליו חתיכות שום, גבעול רוזמרין ואבקת מרק בצל בנדיבות. אין צורך להמליח, אבקת המרק מלוחה מספיק.

חזה בקר אפוי בתנור

שלב 2 מתוך 5

עוטפים את הבשר בנייר אלומיניום בצורת מעטפה, ושוב בנייר השני - מקפידים לעטוף ממש טוב, כך שנוזלי הבישול לא ישפכו החוצה.

חזה בקר אפוי בתנור

שלב 3 מתוך 5

מניחים במרכז תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 4 שעות.

חזה בקר אפוי בתנור

שלב 4 מתוך 5

מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים מעט לצינון, פותחים את נייר הכסף בזהירות (ושומרים על נוזלי הבישול להמשך). פורסים את הנתח לפרוסות דקות.

חזה בקר אפוי בתנור

שלב 5 מתוך 5

מכינים את הרוטב: מנקזים את נוזלי הבישול שהצטברו בנייר הכסף לסיר קטן, מוציאים את השום והרוזמרין, יוצקים שמנת צמחית לבישול ומוסיפים שתי כפות קארי. מערבבים ומביאים לרתיחה. מגישים כרוטב לצד פרוסות הבשר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • אורז וחזה עוף

    אורז וחזה עוף

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים