דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קדאיף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קדאיף

עוגת קדאיף

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירב קדמי
שערות קדאיף קריספיות במילוי קרם וניל.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
שערות קדאיף
125  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
אגוזי מלך קצוצים
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  כוסות
חלב
2  שקיות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יש להפריד את איטריות הקדאיף לפני השימוש, ולא להשאיר אותן חשופות שלא יתייבשו.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר או מחבת עמוקה (באש נמוכה), נניח את החמאה עד שתימס (נגביר מעט את האש), נוסיף איטריות קדאיף, סוכר, ואגוזים ונערבב עד שהאטריות יהיו זהובות וקריספיות. נסגור את האש ונחכה שיתקררו.
  • שלב 3

    0 דקות
    נקציף במיקסר שמנת, חלב ופודינג עד לקבלת קרם יציב (לשים לב לא להקציף יותר מדי).
  • שלב 4

    0 דקות
    הרכבת המנה: בתבנית או פיירקס בגודל 23 ס"מ X 30 ס"מ, נניח מחצית מכמות האטריות, על האטריות בעזרת כף נעביר את הקרם.
  • שלב 5

    0 דקות
    על שכבת הקרם נניח את יתרת האטריות.
  • שלב 6

    0 דקות
    יש לסגור בניילון נצמד ולהעביר למקרר. עדיף לאכול תוך יומיים, אח"כ האיטריות יאבדו מהקריספיות.
עוגת קדאיף

שלב 1 מתוך 6

יש להפריד את איטריות הקדאיף לפני השימוש, ולא להשאיר אותן חשופות שלא יתייבשו.

עוגת קדאיף

שלב 2 מתוך 6

בסיר או מחבת עמוקה (באש נמוכה), נניח את החמאה עד שתימס (נגביר מעט את האש), נוסיף איטריות קדאיף, סוכר, ואגוזים ונערבב עד שהאטריות יהיו זהובות וקריספיות. נסגור את האש ונחכה שיתקררו.

עוגת קדאיף

שלב 3 מתוך 6

נקציף במיקסר שמנת, חלב ופודינג עד לקבלת קרם יציב (לשים לב לא להקציף יותר מדי).

עוגת קדאיף

שלב 4 מתוך 6

הרכבת המנה: בתבנית או פיירקס בגודל 23 ס"מ X 30 ס"מ, נניח מחצית מכמות האטריות, על האטריות בעזרת כף נעביר את הקרם.

עוגת קדאיף

שלב 5 מתוך 6

על שכבת הקרם נניח את יתרת האטריות.

עוגת קדאיף

שלב 6 מתוך 6

יש לסגור בניילון נצמד ולהעביר למקרר. עדיף לאכול תוך יומיים, אח"כ האיטריות יאבדו מהקריספיות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים