מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת עם שמן חם, ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים למחבת את פרוסות הפטריות, ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-10 דקות.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הבצל והפטריות מהמחבת, ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את קוביות הלחם, עלי הפטרוזיליה הקצוצים, אבקת המרק, המלח והפלפל, טורפים את הביצה ויוצקים את שליש כוס המים. מערבבים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 3
0 דקות
ממלאים את חלל הבטן של העוף במלית. לאחר מכן, תופרים עם חוט ומחט וסוגרים את חלל העוף.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לקערית את הפפריקה, המלח והשום הכתוש. יוצקים 3 כפות שמן, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מורחים את התבלינים על העוף מכל צדדיו.
שלב 5
120 דקות
מניחים את העוף הממולא והמתובל בתבנית. מכסים את התבנית בנייר אפייה ורדיד אלומיניום, מכניסים את התבנית עם העוף הממולא לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות. אופים את העוף במשך כ-120 דקות. פותחים את כיסוי הרדיד ונייר האפייה. מרטיבים את העוף בנוזלים שבתבנית.
שלב 6
15 דקות
מחזירים את העוף לתנור האפייה למשל כ-15 דקות, עד שהעוף יקבל צבע יפה.
שלב 7
0 דקות
לפני ההגשה, מחלקים את העוף לשניים ומגישים יחד עם המלית.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0