דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אסאדו עגל ברוטב ברביקיו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

(0)
240 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
תבשיל אסאדו מופלא שכל מילה נוספת מיותרת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
שפונדרה בקר
1  כוס
סילאן
1  כוס
קטשופ 750 גרם אסם
1  כפית
זרעי כוסברה מעוכים
1  כפית
פלפל
1  כפית
הל טחון
0.5  כפית
קינמון טחון
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
זנגביל קצוץ
1  כף
כוסברה קצוצים דק
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5 
מיץ לימון סחוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר קטן את כל מצרכי הרוטב, מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות .
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הרוטב, ומעבירים לקערית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הצלעות בתבנית יוצקים מעל את הרוטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את התבנית בנייר אפייה וברדיד אלומיניום, ומכניסים לתנור האפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך כ- 3 שעות.
  • שלב 6

    0 דקות
    בודקים את רכות הבשר, במידה ועדיין לא רך מספיק, להמשיך לבשל במשך כחצי שעה נוספת.
אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

שלב 1 מתוך 6

שמים בסיר קטן את כל מצרכי הרוטב, מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

שלב 2 מתוך 6

מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות .

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

שלב 3 מתוך 6

מסננים את הרוטב, ומעבירים לקערית.

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

שלב 4 מתוך 6

מניחים את הצלעות בתבנית יוצקים מעל את הרוטב.

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

שלב 5 מתוך 6

מכסים את התבנית בנייר אפייה וברדיד אלומיניום, ומכניסים לתנור האפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך כ- 3 שעות.

אסאדו עגל ברוטב ברביקיו

שלב 6 מתוך 6

בודקים את רכות הבשר, במידה ועדיין לא רך מספיק, להמשיך לבשל במשך כחצי שעה נוספת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ח חנה

אין לכם מתכון אסאדו שכל הבישול בסיר? להכל צריך גם תנור?

מערכת בישולים

היי חנה, כל המתכונים שלנו לאסאדו כוללים צלייה בתנור, זה נכון לסוג הבשר. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

    תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וירקות שורש

    210 דקות בינוני
  • אסאדו על מצע נודלס תרד

    אסאדו על מצע נודלס תרד

    180 דקות בינוני
  • מרק בשר אסאדו

    מרק בשר אסאדו

    100 דקות בינוני
  • קדירת ירקות שורש ואסאדו בתנור

    קדירת ירקות שורש ואסאדו בתנור

    300 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים