דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטריות פורטובלו ממולאות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטריות פורטובלו ממולאות

פטריות פורטובלו ממולאות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מתכון נהדר לפטריות פורטבלו ממולאות ומתובלות אפויות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
פטריות פורטובלו או שמפיניון גדולות
1 
בצל בינוני קצוץ
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
1  כפית
שמן סויה
1  כפית
תימין
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור טחון טרי
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון מגורר טרי
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1  כף
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מורידים את הרגליים מהפטריות, וקוצצים אותן (את הרגליים).
  • שלב 2

    0 דקות
    במחבת עם שמן חם מטגנים בצל עד שהופך לזהוב. מוסיפים למחבת את רגלי הפטריות הקצוצות, פירורי הלחם, תימין, ומזליפים מעט שמן כמהין. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים תוך כדי ערבוב. מורידים את המחבת מהכיריים, ומוסיפים את הפטרוזיליה והפרמזן, ומצננים מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים את ראשי הפטריות במילית. מברישים את הפטריות מכל הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הפטריות בתבנית חסינת חום, ומכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות. אופים במשך כ-20 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון יפה. בתיאבון.
פטריות פורטובלו ממולאות

שלב 1 מתוך 4

מורידים את הרגליים מהפטריות, וקוצצים אותן (את הרגליים).

פטריות פורטובלו ממולאות

שלב 2 מתוך 4

במחבת עם שמן חם מטגנים בצל עד שהופך לזהוב. מוסיפים למחבת את רגלי הפטריות הקצוצות, פירורי הלחם, תימין, ומזליפים מעט שמן כמהין. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים תוך כדי ערבוב. מורידים את המחבת מהכיריים, ומוסיפים את הפטרוזיליה והפרמזן, ומצננים מעט.

פטריות פורטובלו ממולאות

שלב 3 מתוך 4

ממלאים את ראשי הפטריות במילית. מברישים את הפטריות מכל הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

פטריות פורטובלו ממולאות

שלב 4 מתוך 4

מניחים את הפטריות בתבנית חסינת חום, ומכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות. אופים במשך כ-20 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון יפה. בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוטב פטריות לפסטה

    רוטב פטריות לפסטה

    5 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • מרק פטריות וגריסי פנינה

    מרק פטריות וגריסי פנינה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים