דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק תירס עם נתחי חזה עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק תירס עם נתחי חזה עוף

מרק תירס עם נתחי חזה עוף

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מרק שהוא ארוחה שלמה, עם נטיפי ביצים וחזה עוף עסיסי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
חזה עוף חתוך לרצועות
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2 
ביצה
8  כוסות
ציר ירקות
2  פחיות
גרגירי תירס מקופסא או מוקפא
2 
בצל קצוצים
1  קורט
כורכום
1  קורט
אורגנו
1  כפית
שמן שומשום
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  קורט
מלח גס
1  גבעול
פטרוזיליה לעיטור
1  קורט
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את חזה העוף לרצועות קטנות (בערך כגודל זית), ומניחים בקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לוקחים ביצה אחת ומפרידים בין החלמון לחלבון. את החלבון מוסיפים לקערת נתחי חזה העוף. מוסיפים לקערה כף סויה, ומערבבים את נתחי העוף, החלבון והסויה, עד שכל הנתחים יכוסו.
  • שלב 3

    0 דקות
    את גרגירי התירס שוטפים במים ומסננים. גרגירי פחית אחת מעבדים במעבד מזון עד שהופכים למחית חלקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים את הבצל הקצוץ, ולאחר מכן מוסיפים את התירס המעובד ומטגנים במשך כ-2 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לסיר גדול יוצקים את ציר מרק העוף וכן את התבלינים, ומביאים את המרק לרתיחה בלהבה גבוהה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים למרק את גרגירי התירס ושמן השומשום, ובוחשים היטב. מביאים את המרק לרתיחה חוזרת. מוסיפים לסיר את תערובת הבצל והתירס המעובדים, ומערבבים היטב במשך כדקה אחת, על מנת שלא יווצרו גושים. מוסיפים לסיר את נתחי חזה העוף, תוך כדי בחישה מתמדת. מתבלים את המרק בסויה הנותר ובמלח .
  • שלב 7

    0 דקות
    טורפים את הביצה השנייה ויוצקים אותה בזילוף ותוך ערבוב למרק הרותח, ליצירת נטיפי הביצים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר תימני

    מרק בשר תימני

    בינוני
  • מרק נודלס וירקות

    מרק נודלס וירקות

    40 דקות קל
  • מרק ברוקולי קטיפתי

    מרק ברוקולי קטיפתי

    45 דקות בינוני
  • מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    מרק אפונה עם בצקניות (כרמזלאך)

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים