דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
קלה להכנה, מלאה בטעמים ומושלמת לארוחת ערב, לאירוח ולכל ארוחה קלילה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
50  גרם
חמאה
2 
בצל גדולים קצוצים
750  גרם
פטריות שמפיניון (2 סלסילות)
2  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
4 
ביצה טרופות
1  גביע
גבינת קוטג' (250 גרם)
0.5  כוס
שמנת מתוקה (125 מ"ל)
0  לפי הטעם
מלח
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
0  לפי הטעם
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    8 דקות
    ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה, כ-8 דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-5 דקות (עד שהן מגירות נוזלים ומתחילות מעט להזהיב).
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומקררים מעט. מוסיפים את כל החומרים הנותרים (משאירים מעט גבינה צהובה לפיזור על פני הפשטידה) ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    5 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ) ומפזרים מעל גבינה צהובה.
  • שלב 6

    45 דקות
    אופים כ-45 דקות עד שהפשטידה מוכנה-יציבה ופני המאפה זהובים.
פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

שלב 2 מתוך 6

ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה, כ-8 דקות.

פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-5 דקות (עד שהן מגירות נוזלים ומתחילות מעט להזהיב).

פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

שלב 4 מתוך 6

מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומקררים מעט. מוסיפים את כל החומרים הנותרים (משאירים מעט גבינה צהובה לפיזור על פני הפשטידה) ומערבבים היטב.

פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את התערובת לתבנית (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ) ומפזרים מעל גבינה צהובה.

פשטידת פטריות מלאה בטעמים עמוקים

שלב 6 מתוך 6

אופים כ-45 דקות עד שהפשטידה מוכנה-יציבה ופני המאפה זהובים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    60 דקות קל
  • פשטידת קרוטונים

    פשטידת קרוטונים

    30 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    60 דקות קל
  • פשטידת מחמר

    פשטידת מחמר

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים