דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק טרגון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק טרגון

מרק טרגון

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
כשהטרגון, ירקות השורש ועשבי התיבול נפגשים..

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
3 
גזר
3 
בצל
4  שיני
שום קצוצים דק
0.5  כוס
שמן זית
1  זר
עלי טרגון קצוץ
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.25  זר
כוסברה קצוצה
0.25  זר
שמיר קצוץ
0.25  זר
נענע קצוצה
4 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
צ'ילי גרוס
4  כוסות
מים
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כף
שמן זית לטיגון
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    25 דקות
    בסיר עם מים ומלח מבשלים את תפוחי האדמה למשך 25 דקות. בינתיים, מטגנים את הבצל, השום והגזר. קוצצים גס את עשבי התיבול.
  • שלב 2

    0 דקות
    שליש מתערובת עשבי התיבול קוצצים שוב, דק יותר. מוסיפים לתערובת חלבון ביצה, שמנת מתוקה ומעט מים. מערבבים.
  • שלב 3

    10 דקות
    את הירקות המטוגנים ושארית עשבי התיבול מוסיפים לסיר. מערבבים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מכבים את האש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים מעט מהמרק לתערובת עשבי התיבול, החלבונים והשמנת להשוואת הטמפרטורה. מוסיפים את הכל לסיר המרק. מערבבים ומגישים.
מרק טרגון

שלב 1 מתוך 4

בסיר עם מים ומלח מבשלים את תפוחי האדמה למשך 25 דקות. בינתיים, מטגנים את הבצל, השום והגזר. קוצצים גס את עשבי התיבול.

מרק טרגון

שלב 2 מתוך 4

שליש מתערובת עשבי התיבול קוצצים שוב, דק יותר. מוסיפים לתערובת חלבון ביצה, שמנת מתוקה ומעט מים. מערבבים.

מרק טרגון

שלב 3 מתוך 4

את הירקות המטוגנים ושארית עשבי התיבול מוסיפים לסיר. מערבבים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מכבים את האש.

מרק טרגון

שלב 4 מתוך 4

מעבירים מעט מהמרק לתערובת עשבי התיבול, החלבונים והשמנת להשוואת הטמפרטורה. מוסיפים את הכל לסיר המרק. מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מאיר

מתכון מדליק עם שינויים קטנים שיהייה יותר פשוט בהכנה.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים