דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה זברה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה זברה

עוגת גבינה זברה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חיים רוזנר
עוגת גבינה שמבוססת על שני קרמים בצבעים שונים, כאשר שופכים לסירוגין כל קרם למרכז העוגה, אפקט שיוצר את הפסים על גבי העוגה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
פתיבר קלאסי חום אסם
2  כפות
קקאו לטחון עם הביסקוויטים
0.33  כוס
אבקת סוכר
100  גרם
חמאה מומסת
4  גביעים
גבינה לבנה 5% 5%
6 
ביצה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כוס
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד לבן חלבי
200  גרם
שוקולד חלב חלבי
3  כפות
קורנפלור גדושות
1  כפית
נס קפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים גבינה, ביצים וסוכר ומחלקים לשני חלקים את התערובת.
  • שלב 2

    0 דקות
    לתערובת ראשונה מוסיפים שליש כוס שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן חלבי. מערבבים בסיר על אש נמוכה, מוסיפים שתי כפות גדושות קורנפלור ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    לתערובת השניה מוסיפים שני שליש כוס שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד חום חלבי, ממיסים בסיר כמו בשוקולד הלבן, מוסיפים כף קורנפלור וכפית קפה ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    על הבסיס ששטחנו קודם שופכים במרכזו כוס מהתערובת הלבנה ומעליו למרכזו כוס מהתערובת החומה וכך הלאה עד סיום תכולת התערובות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לתשומת לב תמיד לשפוך למרכז.
  • שלב 6

    70 דקות
    אופים בחום של 160 מעלות למשך 70 דקות.
עוגת גבינה זברה

שלב 1 מתוך 6

מערבבים גבינה, ביצים וסוכר ומחלקים לשני חלקים את התערובת.

עוגת גבינה זברה

שלב 2 מתוך 6

לתערובת ראשונה מוסיפים שליש כוס שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד לבן חלבי. מערבבים בסיר על אש נמוכה, מוסיפים שתי כפות גדושות קורנפלור ומערבבים היטב.

עוגת גבינה זברה

שלב 3 מתוך 6

לתערובת השניה מוסיפים שני שליש כוס שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד חום חלבי, ממיסים בסיר כמו בשוקולד הלבן, מוסיפים כף קורנפלור וכפית קפה ומערבבים היטב.

עוגת גבינה זברה

שלב 4 מתוך 6

על הבסיס ששטחנו קודם שופכים במרכזו כוס מהתערובת הלבנה ומעליו למרכזו כוס מהתערובת החומה וכך הלאה עד סיום תכולת התערובות.

עוגת גבינה זברה

שלב 5 מתוך 6

לתשומת לב תמיד לשפוך למרכז.

עוגת גבינה זברה

שלב 6 מתוך 6

אופים בחום של 160 מעלות למשך 70 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים