דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גראטן תפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה

(0)
100 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מאפה תפוחי אדמה קרמי ומפנק בניחוח אגוז מוסקט.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
תפוח אדמה פרוסים בעובי של 2-3 מילימטר
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
2  שיני
שום כתושות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.33  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגורד דק
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
  • שלב 3

    5 דקות
    בסיר מניחים מעט חמאה ואת השום הכתוש ומטגנים מעט. מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים (ללא אגוז המוסקט). מבשלים 5 דקות לאיחוד הטעמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים שכבה של תפוח אדמה בתבנית, מעל יוצקים חלק מהשמנת המתובלת ומפזרים פרמזן ואגוז מוסקט.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממשיכים לסדרת את השכבות באותו אופן, עד למעלה (כ-4 שכבות).
  • שלב 6

    50 דקות
    מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-50 דקות, עד לריכוך.
  • שלב 7

    20 דקות
    מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים שוב לתנור להשחמה, לעוד 20 דקות, עד להזהבה.
גראטן תפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור ל-190 מעלות.

גראטן תפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 7

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.

גראטן תפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 7

בסיר מניחים מעט חמאה ואת השום הכתוש ומטגנים מעט. מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים (ללא אגוז המוסקט). מבשלים 5 דקות לאיחוד הטעמים.

גראטן תפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 7

מסדרים שכבה של תפוח אדמה בתבנית, מעל יוצקים חלק מהשמנת המתובלת ומפזרים פרמזן ואגוז מוסקט.

גראטן תפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 7

ממשיכים לסדרת את השכבות באותו אופן, עד למעלה (כ-4 שכבות).

גראטן תפוחי אדמה

שלב 6 מתוך 7

מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-50 דקות, עד לריכוך.

גראטן תפוחי אדמה

שלב 7 מתוך 7

מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים שוב לתנור להשחמה, לעוד 20 דקות, עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גראטן כרובית שחום ופריך בבשמל מיונז צרפתי

    גראטן כרובית שחום ופריך בבשמל מיונז צרפתי

    60 דקות קל
  • גראטן תפוחי אדמה ופטריות

    גראטן תפוחי אדמה ופטריות

    40 דקות בינוני
  • גראטן ארטישוק ירושלמי עם בטטה

    גראטן ארטישוק ירושלמי עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • גראטן תפוחי אדמה ובטטה

    גראטן תפוחי אדמה ובטטה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים