דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופלה שוקולד חם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופלה שוקולד חם

סופלה שוקולד חם

(0)
39 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טלי לוי
אם מקפידים על דיוק המצרכים וההוראות מקבלים את אחד הקינוחים הטעימים בעולם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
שוקולד מריר
150  גרם
חמאה
2 
ביצה
2 
חלמון
0.5  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

39 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. ככל שמערבבים פחות, כך הסופלה יוצא יותר טעים.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון).
  • שלב 6

    9 דקות
    מכניסים לתנור ל-9 דקות בלבד (שלב זה קריטי מאוד. דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הסופלות מהתנור, מסירים אותם בזהירות מהתבניות, ומפזרים מעט אבקת סוכר.
  • שלב 8

    0 דקות
    אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת, הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).
סופלה שוקולד חם

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור ל180 מעלות.

סופלה שוקולד חם

שלב 2 מתוך 8

ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.

סופלה שוקולד חם

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.

סופלה שוקולד חם

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. ככל שמערבבים פחות, כך הסופלה יוצא יותר טעים.

סופלה שוקולד חם

שלב 5 מתוך 8

יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון).

סופלה שוקולד חם

שלב 6 מתוך 8

מכניסים לתנור ל-9 דקות בלבד (שלב זה קריטי מאוד. דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)

סופלה שוקולד חם

שלב 7 מתוך 8

מוציאים את הסופלות מהתנור, מסירים אותם בזהירות מהתבניות, ומפזרים מעט אבקת סוכר.

סופלה שוקולד חם

שלב 8 מתוך 8

אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת, הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופלה שוקולד

    סופלה שוקולד

    50 דקות בינוני
  • קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    50 דקות בינוני
  • עוגת סופלה שוקולד

    עוגת סופלה שוקולד

    85 דקות מאתגר
  • סופלה שוקולד חם ומדהים

    סופלה שוקולד חם ומדהים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים