דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבדי עוף צלויים ברוטב תאנים עם בצל מטוגן על מצע פירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבדי עוף צלויים ברוטב תאנים עם בצל מטוגן על מצע פירה

כבדי עוף צלויים ברוטב תאנים עם בצל מטוגן על מצע פירה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
כבדים על פירה עם רוטב מתקתק שמשלים בצורה נהדרת את טעמי המנה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
כבד עוף
3 
בצל חצויים ופרוסים דק
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
שמן קנולה
5 
תפוח אדמה מזן דזירה
50  גרם
חמאה
0.75  כוס
חלב
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כוס
ריבת משמש
4 
תאנים חתוכות לקוביות קטנות
3  כפות
חומץ בלסמי
1  כוס
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את פרוסות הבצל, ומטגנים על להבה נמוכה, עד לקבלת גוון זהוב. מכסים ושומרים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם משנים צבע. מוציאים מהמחבת בכף מחוררת, ומניחים בקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    על צלחת הגשה מורחים מן הפירה. מעל מניחים את הכבדים הצלויים. מפזרים למעלה את הבצל המטוגן, ויוצקים מהרוטב. מגישים על חם.
כבדי עוף צלויים ברוטב תאנים עם בצל מטוגן על מצע פירה

שלב 1 מתוך 3

מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את פרוסות הבצל, ומטגנים על להבה נמוכה, עד לקבלת גוון זהוב. מכסים ושומרים בצד.

כבדי עוף צלויים ברוטב תאנים עם בצל מטוגן על מצע פירה

שלב 2 מתוך 3

מחממים שמן במחבת, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם משנים צבע. מוציאים מהמחבת בכף מחוררת, ומניחים בקערה.

כבדי עוף צלויים ברוטב תאנים עם בצל מטוגן על מצע פירה

שלב 3 מתוך 3

על צלחת הגשה מורחים מן הפירה. מעל מניחים את הכבדים הצלויים. מפזרים למעלה את הבצל המטוגן, ויוצקים מהרוטב. מגישים על חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    60 דקות קל
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף, פטריות ויין

    כבדי עוף, פטריות ויין

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים