דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבדי עוף, פטריות ויין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבדי עוף, פטריות ויין

כבדי עוף, פטריות ויין

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כבדי עוף עסיסיים במשחק טעמים ומרקמים מבושלים בבצלים, פטריות ויין אדום.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
כבד עוף
2  כפות
שמן קנולה עדיף חמניות
2 
בצל גדולים חתוכים לפרוסות
200  גרם
פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
4  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל אסם
0.5  כוס
יין אדום
1  כפית
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
0.5  כפית
חוויאג'
0.5  כפית
כמון טחון
0  לפי הטעם
רימון טריים, להגשה, לא חובה
0  לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה, אפשר גם כוסברה במקום, להגשה, לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממליחים ומפלפלים את הכבדים.
  • שלב 2

    3 דקות
    מחממים תנור 200 מעלות וצולים את הכבדים כ-3 דקות מכל צד. מוציאים מהתנור.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את אבקות המרק ומערבבים. ממשיכים לטגן עד שהבצל מזהיב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הכבדים ומטגנים ביחד מעט.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים יין ותבלינים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 7

    5 דקות
    לאחר שהרוטב הצטמצם מעט, מוסיפים את הפטריות ואת רוטב הבסיס. מבשלים הכל ביחד במשך 5 דקות, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול ומגישים.
כבדי עוף, פטריות ויין

שלב 1 מתוך 7

ממליחים ומפלפלים את הכבדים.

כבדי עוף, פטריות ויין

שלב 2 מתוך 7

מחממים תנור 200 מעלות וצולים את הכבדים כ-3 דקות מכל צד. מוציאים מהתנור.

כבדי עוף, פטריות ויין

שלב 3 מתוך 7

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.

כבדי עוף, פטריות ויין

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים למחבת את אבקות המרק ומערבבים. ממשיכים לטגן עד שהבצל מזהיב.

כבדי עוף, פטריות ויין

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הכבדים ומטגנים ביחד מעט.

כבדי עוף, פטריות ויין

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים יין ותבלינים ומביאים לרתיחה.

כבדי עוף, פטריות ויין

שלב 7 מתוך 7

לאחר שהרוטב הצטמצם מעט, מוסיפים את הפטריות ואת רוטב הבסיס. מבשלים הכל ביחד במשך 5 דקות, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    60 דקות קל
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף עם פתיתים

    כבדי עוף עם פתיתים

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים