המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים, מפלפלים וממליחים את בצלי השאלוט, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ-20 דקות.
מתבלים את הכבדים במלח, פלפל וטימין.
במחבת גדולה ומשומנת צורבים את הכבדים כ-2 דקות מכל צד.
מניחים את הכבדים בצד ובאותה המחבת מטגנים את הבצל החתוך, שאלוטים ופלפל צ'ילי, עד להשחמה.
מוסיפים את היין, ציר ודבש ומצמצמים את הרוטב.
טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את הכבדים ומערבבים בעדינות.
במקביל לצמצום הרוטב, מניחים מעט מלח גס במחבת כבדה, וצורבים בה את הפטריות כ-4 דקות מכל צד. כאשר מתחילים לעלות ניחוחות של הפטריות הצרובות, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים אותן כדקה.
להגשה: מניחים על כל פטריה נתח כבד, מזלפים מעט מהרוטב ומפזרים עירית קצוצה.
ניתן להגיש את המנה בליווי אורז לבן או פירה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0