דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבדי עוף ביין אדום ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבדי עוף ביין אדום ודבש

כבדי עוף ביין אדום ודבש

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ברוריה זריהם [ רובי התותחית]
מחפשים להפתיע את האורחים עם מנה ראשונה מיוחדת? תכינו להם כבדי עוף ברוטב יין אדום ודבש, או שתכניסו את התבשיל לעלי בלינצ'ס

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
כבד עוף טרי ונקי
2 
בצל חתוכים לרצועות דקות
1  שן
שום
70  גרם
מרגרינה
1  כפית
מלח
1  טיפה
פלפל שחור
1  כף
דבש
2  כפיות
קמח לבן
1.5  כוסות
יין אדום או כוס יין אדום וחצי כוס פורט
1  זר
פטרוזיליה קצוצה דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים היטב את הכבדים, ומנקים אותם ממרה ושומן. חוצים את הכבדים בסכין.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את המרגרינה במחבת, ומטגנים את הבצלים והשום, עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הכבדים למחבת, וצולים עד השחמתם (תלוי עד כמה אתם אוהבים את הכבדים שלכם עשויים).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הדבש, המלח והפלפל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח בבזיקה דרך מסננת. מערבבים שוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ובוחשים עד שהרוטב מסמיך.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממש לפני ההורדה מהאש, מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה דק.
  • שלב 8

    0 דקות
    נפלא עם פירה, או כמילוי לבלינצ'ס. בתיאבון!
כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 1 מתוך 8

שוטפים היטב את הכבדים, ומנקים אותם ממרה ושומן. חוצים את הכבדים בסכין.

כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 2 מתוך 8

מחממים את המרגרינה במחבת, ומטגנים את הבצלים והשום, עד להזהבה.

כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הכבדים למחבת, וצולים עד השחמתם (תלוי עד כמה אתם אוהבים את הכבדים שלכם עשויים).

כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את הדבש, המלח והפלפל.

כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את הקמח בבזיקה דרך מסננת. מערבבים שוב.

כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ובוחשים עד שהרוטב מסמיך.

כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 7 מתוך 8

ממש לפני ההורדה מהאש, מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה דק.

כבדי עוף ביין אדום ודבש

שלב 8 מתוך 8

נפלא עם פירה, או כמילוי לבלינצ'ס. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    60 דקות קל
  • כבדי עוף, פטריות ויין

    כבדי עוף, פטריות ויין

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    כבדי עוף ופורטובלו ביין, בלסמי ודבש

    40 דקות בינוני
  • כבדי עוף עם פתיתים

    כבדי עוף עם פתיתים

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים