דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות שקדים חומות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות שקדים חומות

עוגיות שקדים חומות

(0)
42 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
השפית מיכל לוי- אלחלל מציעה מתכון פשוט לעוגיות טעימות עם שקדים בניחוח קינמון עדין

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
חמאה בטמפ' החדר
2  כוסות
סוכר חום (400 גרם)
4  כוסות
קמח לבן
1  כפית
מלח
1  כפית
אבקת אפייה
1  כפית
קינמון טחון
1  כוס
שקדים שלמים קלופים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

42 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים כ-4 דק', עד שהחמאה והסוכר מתאחדים לקרם אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בנפרד את הקמח, המלח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בכף עץ.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. יוצרים מכל חלק "נקניק" בקוטר 2 ס"מ ומיישרים לו את הדפנות לצורת מרובע. עוטפים בנייר נצמד ומקפיאים שעה לפחות, או עד כחודש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבניות בנייר אפייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים את הבצק לפרוסות מרובעות בעובי חצי ס"מ. מסדרים את הפרוסות בתבניות ואופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. העוגיות נשמרות בכלי אטום שבוע לפחות.
עוגיות שקדים חומות

שלב 1 מתוך 5

שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים כ-4 דק', עד שהחמאה והסוכר מתאחדים לקרם אחיד.

עוגיות שקדים חומות

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בנפרד את הקמח, המלח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בכף עץ.

עוגיות שקדים חומות

שלב 3 מתוך 5

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. יוצרים מכל חלק "נקניק" בקוטר 2 ס"מ ומיישרים לו את הדפנות לצורת מרובע. עוטפים בנייר נצמד ומקפיאים שעה לפחות, או עד כחודש.

עוגיות שקדים חומות

שלב 4 מתוך 5

מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבניות בנייר אפייה.

עוגיות שקדים חומות

שלב 5 מתוך 5

חותכים את הבצק לפרוסות מרובעות בעובי חצי ס"מ. מסדרים את הפרוסות בתבניות ואופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. העוגיות נשמרות בכלי אטום שבוע לפחות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים