דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרנג שוויצרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרנג שוויצרי

מרנג שוויצרי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
יש כמה סוגי מרנג. פה אנו עוסקים במרנג שוויצרי, שהיחוד שלו הוא המסת הסוכר בחלבונים על ידי באן מארי. מרנג זה מצויין, בעיקר לקינוחים שעוברים הקפאה.

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
חלמון
2  כוסות
סוכר לבן 400 גרם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-140 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לוקחים קערה נקייה: כל חומרי הגלם וכלי העבודה חייבים להיות נקיים וללא שמץ של שומן.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים בקערה חלבונים וסוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים בבעבוע עדין.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, עד שהסוכר נמס לגמרי .
  • שלב 6

    10 דקות
    מעבירים למיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה כ-10 דקות, עד שהקערה קרה למגע והקצף אחיד, יציב ומבריק כמו סאטן.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה או משוננת ומזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מעצבים את המרנג מייד, אחרת הוא מתקשה ומתייבש.
  • שלב 8

    60 דקות
    אופים כ-60 דקות עד שהנשיקות נפרדות בקלות מנייר האפייה. מרנג אמור להישאר בתום האפייה לבן לגמרי! אם הוא מתחיל להזהיב מנמיכים את חום התנור ל-120 מעלות.
מרנג שוויצרי

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור ל-140 מעלות.

מרנג שוויצרי

שלב 2 מתוך 8

לוקחים קערה נקייה: כל חומרי הגלם וכלי העבודה חייבים להיות נקיים וללא שמץ של שומן.

מרנג שוויצרי

שלב 3 מתוך 8

טורפים בקערה חלבונים וסוכר.

מרנג שוויצרי

שלב 4 מתוך 8

מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים בבעבוע עדין.

מרנג שוויצרי

שלב 5 מתוך 8

מחממים תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, עד שהסוכר נמס לגמרי .

מרנג שוויצרי

שלב 6 מתוך 8

מעבירים למיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה כ-10 דקות, עד שהקערה קרה למגע והקצף אחיד, יציב ומבריק כמו סאטן.

מרנג שוויצרי

שלב 7 מתוך 8

מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה או משוננת ומזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מעצבים את המרנג מייד, אחרת הוא מתקשה ומתייבש.

מרנג שוויצרי

שלב 8 מתוך 8

אופים כ-60 דקות עד שהנשיקות נפרדות בקלות מנייר האפייה. מרנג אמור להישאר בתום האפייה לבן לגמרי! אם הוא מתחיל להזהיב מנמיכים את חום התנור ל-120 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ריבועי ריבה עם מרנג פקאן

    ריבועי ריבה עם מרנג פקאן

    45 דקות בינוני
  • עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת

    עוגת מרנג עם קרם לימון וקצפת

    210 דקות מאתגר
  • נשיקות מרנג קפה

    נשיקות מרנג קפה

    310 דקות בינוני
  • עוגת גבינה בציפוי מרנג רך

    עוגת גבינה בציפוי מרנג רך

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים